Page content

Referenties

Referentie Beursplein 5

Beursplein 5

Locatie: Amsterdam

Dagelijks wordt er gehandeld op de Beurs van Berlage aan het Beursplein 5 te Amsterdam. De handelaren zijn tegenwoordig volledig afhankelijk van de ICT-infrastructuur. Om handelaren overal ter wereld toegang te kunnen verlenen tot het beursnetwerk (EURONEXT) heeft Damsté beheer de expertise van A&A Capacity ingeroepen voor het realiseren van een VPN netwerk (Virtueel Privé Netwerk).

bekijk_project

Referentie Medidis Groep

Medidis Groep

Locatie: Lelystad (Drachten, Grouw, Nijverdal)

Medidis levert een compleet pakket aan producten voor patiënten die zijn aangewezen op medische zuurstof en is gevestigd in Lelystad. Dat varieert van de noodzakelijke apparatuur tot verbruiksartikelen. Momenteel heeft het bedrijf vestigingen door het hele land. A&A Capacity ondersteunt Medidis sinds 2003 op het gebied van IT zodat er efficiënter gewerkt kan worden tussen de vestigingen.

bekijk_project

 

gategourmet

Gate Gourmet – voorheen Alpha Flight Services

Locatie: Schiphol / Boesingheliede

Gate Gourmet verzorgt de catering voor diverse luchtvaartmaatschappijen, waaronder SLM, JAL, Korean Airline enz. Sinds 1 maart 2006 is A&A Capacity verantwoordelijk voor de automatisering. Gate Gourmet is 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar voor haar relaties. Een betrouwbare IT-infrastructuur en continuïteit in de dienstverlening zijn dan ook van groot belang. Het is ondenkbaar dat een vlucht zonder maaltijden vertrekt of onvoldoende drank aan boord heeft.

bekijk_project

Referentie Denimpex

Denimpex

Locatie: Amsterdam

Denimpex is actief in de wereldwijde import en export van fruit en gevestigd in hartje Amsterdam. Sinds januari 2004 is A&A Capacity verantwoordelijk voor het ICT-beheer en anno nu ook voor telefonie en design. A&A Capacity voorziet Denimpex in al haar automatiseringsbehoeften. Zo ook in een Microsoft Small Business Server die is uitgerust met de zogenoemde e-mail 'exchange'-functie van Microsoft. Hierdoor is de e-mailcommunicatie een stuk gemakkelijker en overzichtelijker. Spam en malware wordt er bijvoorbeeld uitgefilterd.

bekijk_project

zaanlandia_logo

Zaanlandia Blik

Locatie: Krommenie

Zaanlandia is al sinds 1907 een producent van blikverpakkingen. Tot op heden is het nog steeds een hecht familiebedrijf en heeft het inmiddels een vestiging in Krommenie en Wormerveer. Dankzij A&A Capacity kan het team van Zaanlandia in de Private Cloud werken. In deze Cloud is een Microsoft terminal server geïnstalleerd en door de SQL server is het mogelijk om gebruik te maken van de core applicatie van Zaanlandia.


bekijk_project

Hilton Meats

Locatie: Zaandam

Hilton Foods Holland is een dynamische & vooruitstrevende onderneming met een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit & innovatie binnen de verse levensmiddelenindustrie. In Zaandam wordt vlees op een hypermoderne wijze en volgens de nieuwste technieken geportioneerd en verpakt. A&A Capacity levert ICT-ondersteuning op het kantoor in Zaandam.

bekijk_project

Fabienne Chapot

Locatie: Amsterdam

Fabienne Chapot is een Amsterdam-based lifestyle label, vernoemd naar de founder en CEO van het merk. Inmiddels heeft het bedrijf een internationale allure met meerdere vestigingen en winkels.

bekijk_project

RBOC

Locatie: Markenbinnen

RBOC (Fort Markenbinnen) is een bedrijf dat verschillende trainingen in veiligheid en hulpverlening geeft. A&A Capacity heeft een virtuele omgeving geïmplementeerd die draait bij de klant op locatie. Daarbij maken zij gebruik van een Terminal Server en SQL Sever.

bekijk_project

 

Y-Catcher!

Locatie: Wormerveer

Y-Catcher is een designbureau dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de grafische ontwikkeling van websites en huisstijlen. A&A Capacity heeft een complete Cloud-oplossing van Office-365 geïmplementeerd voor
Y-Catcher. Zij werken nu veilig en stabiel in de Cloud.

bekijk_project

Rijkhoff Autolaadkranen BV

Locatie: Wormerveer

Rijkhoff Autolaadkranen is een bedrijf dat autolaadkranen, containersystemen en ander hijsmateriaal levert. Na een grondige probleemanalyse en een inventarisatiegesprek over de ICT-omgeving heeft A&A Capacity op korte termijn een volledig nieuwe server-omgeving geïnstalleerd.

bekijk_project

Referentie Magifa

Magifa Zaanstad

Locatie: Zaandam

Magifa is een apparaten/machinefabriek en dient sinds 2002 voornamelijk als toeleverancier in de metaalindustrie. De producten verschillen van enkelvoudige CNC en conventionele draai, frees, slijp of gelaste onderdelen tot complete samengestelde modules. Door de Microsoft Small Business Server en het gestructureerde dataopslagsysteem kan Magifa in een professionele omgeving werken.

bekijk_project

molenaar_logo

Molenaar Edition

Locatie: Wormerveer

Molenaar Edition is een uitgeverij van bladmuziek, cd’s, boeken en accessoires voor musici. Het bedrijf bestaat ruim 75 jaar en richt zich voornamelijk op de verkoop van blaasmuziek aan orkesten wereldwijd. Door de jaren heen heeft zij dus een behoorlijke database opgebouwd. A&A Capacity ondersteunt haar daar waar mogelijk is om alles zo overzichtelijk mogelijk te houden. Met name op het gebied van database en telefonie is A&A Capacity verantwoordelijk. Daarbij komen diverse diensten kijken zoals het patchen van de bekabeling.

bekijk_project

Referentie Matong

Matong Sportswear

Locatie: Hoorn

Matong Sportswear is de specialist voor Custom Made Sportswear voor de duursporten zoals; wielrennen, atletiek, triatlon en schaatsen. Daarbij is het mogelijk dat de consument zijn of haar eigen design laat maken voor bijvoorbeeld een team. A&A Capacity levert de juiste hardware om het werk van de medewerkers van Matong zo eenvoudig mogelijk te maken.

bekijk_project

 

betaalbarekoopwoningen logo

Betaalbare koopwoningen Zaanstad

Locatie: Zaandam

Betaalbare Koopwoningen Zaanstad (BKZ) is in 2005 in het leven geroepen om de verkoop van sociale koopwoningen te bevorderen. BKZ biedt mensen met een lager inkomen waarvan verwacht wordt dat het inkomen gaat stijgen de mogelijkheid om een woning te kopen. A&A Capacity houdt zich voor BKZ voornamelijk bezig met alles omtrent server- en systeembeheer en het leveren van hard- en software. Bijvoorbeeld computers, laptops en printers.

bekijk_project

Referentie Sony

Sony

Locatie: Badhoevedorp

Meer informatie verkrijgbaar op aanvraag.

Referentie Creaim

CreAim

Locatie: Zaandam

CreAim is dé specialist op het gebied van authenticatie en autorisatie op het internet. Door de uitgebreide diensten die het bedrijf aanbiedt is het van belang dat zij goed bereikbaar zijn voor vragen. Zodoende heeft A&A Capacity CreAim voorzien van geavanceerde, op VoIP gebaseerde telefonie-oplossing. Naast VoIP heeft A&A Capacity een volledige nieuwe website ontworpen en gebouwd. De website en het Content Management System is volledig in ASP.NET gemaakt.

bekijk_project

Referentie Tata Steel

Tata Steel

Locatie: IJmuiden

Meer informatie verkrijgbaar op aanvraag.

Referentie Wessanen

Wessanen

Locatie: Utrecht / Amsterdam

Meer informatie verkrijgbaar op aanvraag.

Referentie Adecco

Adecco

Locatie: Zaltbommel

Adecco is het grootste uitzendbureau ter wereld. Al sinds 2007 voorziet A&A Capacity in een groot deel van al het programmeerwerk voor Adecco Nederland wat betreft de Microsoft technologie. Dit bestaat bijvoorbeeld uit het systeem dat er voor zorgt dat kandidaten zich online in kunnen schrijven waarbij CV gegevens netjes en automatisch in de backend applicatie wordt verwerkt, ook is er een .NET MVC applicatie opgeleverd waarbij audits bij de vele vestigingen uitgevoerd en geregistreerd kunnen worden, inclusief de juiste opvolging.

bekijk_project

 

Referentie UWV

UWV

Locatie: Amsterdam-Sloterdijk

Meer informatie verkrijgbaar op aanvraag.

BG Promotions

BG Promotions

Locatie: Wormerveer

BG Promotions is gespecialiseerd in relatiegeschenken als gadgets, promotie- en werkkleding en kerstpakketten. A&A Capacity levert aan BG Promotions onder andere hardware zoals computers. Daarnaast zorgt zij ervoor dat het bedrijf geen data hoeft te verliezen door regelmatig een online back-up te maken. A&A Capacity heeft hiervoor een online back-upsysteem geïnstalleerd.

bekijk_project

restaurantsitpoint

Restaurant Sitpoint en Tennis centrum Wormerveer

Locatie: Wormerveer

Restaurant Sitpoint en Tennis centrum Wormerveer zijn naast elkaar gevestigd en delen dus ook dezelfde faciliteiten. Om overal op beide locaties bereikbaar te zijn hebben zij ervoor gekozen om VoIP bij A&A Capacity af te nemen. Hiervoor is uiteraard ook de hardware geleverd.

bekijk_project

Referentie Hakvoort Ondernemingen

Hakvoort Onderneming

Locatie: Westzaan

Hakvoort Onderneming levert diverse soorten banden die worden gebruikt voor het vastzetten van jonge bomen. A&A Capacity levert aan Hakvoort Onderneming hardware zoals computers. Daarnaast heeft A&A Capacity de infrastructurele zaken van het bedrijf geregeld. Er zijn onder andere telefoonlijnen en interne netwerken aangelegd en gepatched. Hierdoor kunnen de medewerkers binnen Hakvoort Onderneming efficiënt en gemakkelijk met elkaar communiceren.

bekijk_project

Referentie Genpact

Genpact

Locatie: Wormer

Ook Genpact is al vele jaren klant bij A&A Capacity. We kennen ze nog uit de tijd dat het nog “Accounting Plaza” was. Wanneer er een koppeling met een systeem moest worden gemaakt werd A&A Capacity er veelal bij gehaald. De integraties zijn gemaakt in BizTalk, o.a. een koppeling met Afas, R&R, Recall en een interface om het statiegeld voor Ahold te verwerken.

bekijk_project

Sportbedrijf Zaanstad logo

Sportbedrijf Zaanstad

Locatie: Koog aan de Zaan

Sportbedrijf Zaanstad heeft een nieuw complex geopend in Koog aan de Zaan. In deze sporthal zijn meerdere verenigingen gevestigd. A&A Capacity heeft het netwerk zo ingericht dat elke vereniging een eigen gedeelte van het netwerk ter beschikking heeft.

bekijk_project

 

dekoning

De Koning Installatietechniek B.V.

Locatie: Wormerveer

De Koning Installatietechniek is een loodgietersbedrijf dat is gevestigd in Zaandam. Om overzichtelijk te werken maakt het loodgietersbedrijf gebruik van het Office-365pakket van A&A Capacity. Hierdoor zijn alle vertrouwde Microsoft Office-programma’s altijd binnen handbereik. Ideaal is dat dit ook draait op Smartphones. Hierdoor zijn de documenten ook op locatie beschikbaar. Naast dit pakket heeft A&A Capacity ook de hardware zoals computers en laptops aan de Koning Installatietechniek geleverd.

bekijk_project

 

Referentie Fred Constant

Fred Constant

Locatie: Assendelft

Fred Constant maakt unieke en bijzondere keukens inclusief het wooninterieur zoals meubels. Om Fred Constant hierin optimaal te ondersteunen is A&A Capacity verantwoordelijk voor het leveren van de juiste server en hardware. Daarnaast wordt er werkplek- en applicatieondersteuning geboden zodat iedereen binnen het bedrijf prettig en professioneel kan werken. A&A Capacity heeft Fred Constant geadviseerd over de infrastructurele zaken.


bekijk_project

Referentie Administratiekantoor H.Grau

Administratiekantoor H.Grau

Locatie: Velsen-Noord

Administratiekantoor H. Grau is gevestigd in de IJmond en richt zich voornamelijk op midden- kleinbedrijven en particulieren. Zij biedt hen administratieve diensten in een totaalpakket. A&A Capacity ondersteunt haar daar waar mogelijk op het gebied van ICT.


bekijk_project


Fit met Visie

Locatie: Heemskerk

Fit met Visie biedt diverse mogelijkheden aan sporters en mensen met verminderde belastbaarheid en revalidanten. Zij heeft fysiotherapeutische deskundigen in huis op het gebied van behandeling, training en advies. A&A Capacity ondersteunt Fit met Visie hierin op het gebied van hard- en software.

bekijk_project

Referentie DDA

DDA

Locatie: Limmen

European Car Trade Company BV.

Locatie: Zwaanshoek

A&A Capacity heeft voor European Car Trade Company BV interessante opdrachten verricht. Zo is bijvoorbeeld het bedrijf voorzien van een virtuele omgeving waarbij op de fysieke server een aantal virtuele servers draaien.


bekijk_project

Bakery institute logo

Bakery Institute

Locatie: Zaandam

Bakery Institute is een particuliere opleiding voor iedereen die zich verder wilt ontwikkeling in het bakkersvak. Voor Bakery Institute heeft A&A Capacity een Microsoft Office-365 omgeving opgezet. Het voordeel van Office-365 is dat alle documenten in de Cloud worden opgeslagen. Dat betekent ook dat de documenten op elk apparaat, of het nu een laptop of een smartphone is gewoon te lezen en te bewerken is.

bekijk_project

Referentie Amsterdamse Fruithandel

Amsterdamse Fruithandel

Locatie: Amsterdam

De Amsterdamse Fruithandel is gevestigd in hartje Amsterdam en biedt mooi en lekker fruit aan. A&A Capacity biedt op haar beurt weer support aan op het gebied van ICT. Dit doet zij middels het leveren van hardware. Zowel zakelijk als op privé gebied. Voor vragen kan het bedrijf altijd binnen kantooruren de helpdesk bellen.

bekijk_project

Referentie Interspiro

Interspiro

Locatie: Almere

INTERSPIRO is een fabrikant van adembeschermingsapparatuur voor brandweer, duikers en mensen die in een gevaarlijke omgeving werken. De hoofdvestiging is gevestigd in Stockholm. Vanaf het hoofdkantoor heeft INTERSPIRO al heel veel IT support. Vanwege de afstand is helaas niet alle support mogelijk. Daarom heeft INTERSPIO A&A Capacity gevraagd om de internetverbinding te regelen en de modem te installeren.


bekijk_project

logo RNR

RNR B.V.

Locatie: Zaandam

RNR biedt 24/7 ervaren personeel aan zoals monteurs voor spoedklussen. A&A Capacity helpt op haar beurt RNR op het gebied van server- en computeronderhoud. Ook zorgt A&A ervoor dat de core applicatie regelmatig wordt voorzien van onderhoud zodat alles optimaal kan blijven functioneren.

bekijk_project

 

Hydrauflush

Locatie: Wormerveer

Na een inventarisatiegesprek over de ICT omgeving, heeft A&A Capacity Hydrauflush geadviseerd in de Cloud te gaan werken. Dit doen zij inmiddels door de inzet van Office-365. Zij maken gebruik van het mailsysteem dat Office-365 biedt en de Exchangefunctionaliteit.

bekijk_project

Gezondheidscentrum Voorschoten

Locatie: Voorschoten

Gezondheidscentrum Voorschoten bestaat uit verschillende ondernemingen op het gebied van zorg. A&A Capacity heeft een snelle en stabiele internetverbinding geleverd en de volledige WiFi-omgeving opgezet waarbij elke onderneming zijn eigen beveiligde netwerk heeft.

bekijk_project

Logopedie Voorschoten

Locatie: Voorschoten

Logopedie Voorschoten is een bedrijf met in totaal drie vestigingen, waarvan één gevestigd is in Gezondheidscentrum Voorschoten. Om ervoor te zorgen dat de vestigingen onderling gratis kunnen bellen heeft A&A Capacity een geavanceerde telefooncentrale gerealiseerd.

bekijk_project

Interfysio

Locatie: Beverwijk

Voor de nieuwe praktijk van InterFysio heeft A&A Capacity een krachtige Nextgen Firewall en een Managed Switch ingezet. Het data- en telefonienetwerk zijn hieraan gekoppeld, maar deze zijn wel van elkaar gescheiden.

bekijk_project

prinsenhof-logo

Tandartspraktijk Prinsenhof & Dental Clinic

Locatie: Leidschendam

Tandartspraktijk Prinsenhof & Dental Clinic zijn beide gevestigd in Leidschendam. Geen opdracht die A&A Capacity had uitgevoerd voor Prinsenhof was te gek en heeft de praktijken voorzien van zowel ICT-, Telecom- en Designoplossingen. Om dit te realiseren heeft A&A Capacity eerst een goede infrastructuur aangelegd. Hierdoor was het mogelijk om VoIP aan te bieden en de juiste hardware zoals laptops en computers.

bekijk_project

 

Referentie Tandartspraktijk Belgisch Park

Tandartspraktijk Belgisch Park

Locatie: Scheveningen

Tandartspraktijk Belgisch Park is gevestigd in Scheveningen en bestaat uit een tandartspraktijk en een verwijspraktijk. Patiënten kunnen in de verwijspraktijk terecht voor Endodontologie, Gnathologie, Implantologie en Parodontologie. Zowel op het gebied van IT, Telecom en Design is A&A werkzaam voor Belgisch Park.


bekijk_project

Westerpark Tandartsenkliniek

Westerpark Tandartsenkliniek

Locatie: Amsterdam

Tandartspraktijk Westerpark is van dezelfde eigenaar als Belgisch Park. Echter, is Westerpark gevestigd in Amsterdam. A&A Capacity levert alles op het gebied van hardware zoals een server en computers. Daarnaast is A&A Capacity sterk in het leveren van applicatie ondersteuning.

bekijk_project

Tandheelkundige kliniek Noorderpark

Locatie: Leiden

A&A Capacity biedt Tandheelkundige Kliniek Noorderpark een volledige pakketoplossing op het gebied van IT, Telecom en Design. Zo is er een nieuwe beveiligde server ingezet. Hierbij maken zij gebruik van een geavanceerde back-up.

bekijk_project

logo Weidevogel

Tandartspraktijk De Weidevogel

Locatie: Ypenburg - Den Haag

Tandartspraktijk De Weidevogel is gevestigd in Den Haag. Zij maakt op het gebied van ICT nu gebruik van de hard- en software dat aan hen geleverd wordt. Daarnaast ondersteunt A&A Capacity haar graag met de complexe tandartsapplicaties.

bekijk_project

logo Tandartspraktijk Mariahoeve

Tandartspraktijk Mariahoeve

Locatie: Den Haag

Tandartspraktijk Mariahoeve is gevestigd in Den Haag. A&A Capacity levert voornamelijk hard- en software en pleegt regelmatig onderhoud aan de server van de praktijk. Ook is A&A verantwoordelijk voor de internetondersteuning van Tandartspraktijk Mariahoeve.

bekijk_project

Tandartspraktijk Waldeck

Locatie: Den Haag

Tandartspraktijk Waldeck kampte al zeker een half jaar met diverse ICT-problemen, onder andere met hun telefonie. Na verschillende onderzoeken heeft A&A Capacity de huidige telefonie omgeving omgezet naar een geavanceerde VoIP omgeving.

bekijk_project

Tandartspraktijk Voorschoten

Locatie: Voorschoten

Uitdaging: Efficiency en vernieuwing van een tandartsenpraktijk. Als je werkt met verouderde systemen en software in je tandartsenpraktijk … kan er zomaar een ‘gaatje’ vallen. Een gaatje in je efficiency en zelfs in de beveiliging van je ICT omgeving.

bekijk_project

Referentie NHTL

NHTL

Locatie: Wormerveer

NHTL (Noord Hollands Tandtechnisch Laboratorium) is gevestigd in Wormerveer en gespecialiseerd op het gebied van: kroon- en brugwerk, supra structuren op alle voorkomende inplantaatsystemen, porselein en protheses in de ruimste zin. A&A Capacity biedt de klant internetondersteuning zodat zij nu optimaal gebruik kan maken van VoIP.

bekijk_project

mzc_franselaan

Mondzorgcentrum Franselaan

Locatie: Rotterdam

Mondzorgcentrum Franselaan is gevestigd in Rotterdam. A&A Capacity ondersteund het mondzorgcentrum op het gebied van ICT. Het is nu mogelijk om te werken via een server en gebruik te maken van VoIP.

bekijk_project

Mondzorgcentrum Ridderkerk

Locatie: Ridderkerk

Voor Mondzorgcentrum Ridderkerk is het belangrijk dat er Exquise (specifiek tandartsprogramma) gebruikt kan worden. A&A Capacity heeft een nieuwe hoofdcomputer geplaatst waar dit op draait.

bekijk_project