Referenties

De werkzaamheden die wij voor verschillende klanten hebben uitgevoerd

Spring advocaten

Spring Advocaten

Voor Spring Advocaten hebben wij de migratie voorbereid en verzorgd van een lokale small business server naar een private Cloud-omgeving.

Bouwmeesters training en advies

Bouwmeesters Training en Advies

Bouwmeesters biedt diverse diensten aan, zoals training en advies, die zorgen voor een betere samenwerking van partijen in de bouw- en infrasector. A&A Capacity heeft de migratie verzorgd van een private Cloud-omgeving naar de public omgeving van Office-365.

Tandartspraktijk voorschoten

Tandartspraktijk Voorschoten

Uitdaging: Efficiency en vernieuwing van een tandartsenpraktijk. Als je werkt met verouderde systemen en software in je tandartsenpraktijk … dan kan er zomaar een ‘gaatje’ vallen.

Gate gourmet

Gate Gourmet

Voor Gate Gourmet ondersteunen wij Systeembeheer met service, advies en het leveren van producten.

Beursplein 5

Beursplein 5

Dagelijks wordt er gehandeld op de Beurs van Berlage aan het Beursplein 5 te Amsterdam. De handelaren zijn tegenwoordig volledig afhankelijk van de ICT-infrastructuur.

Medidis groep

Medidis Groep

Medidis levert een compleet pakket aan producten voor patiënten die zijn aangewezen op medische zuurstof en is gevestigd in Lelystad. Dat varieert van de noodzakelijke apparatuur tot verbruiksartikelen.

Mondzorgcentrum franselaan

Mondzorgcentrum Franselaan

Mondzorgcentrum Franselaan is gevestigd in Rotterdam. A&A Capacity ondersteunt het mondzorgcentrum op het gebied van ICT. Het is nu mogelijk om te werken via een server en gebruik te maken van VoIP.

Denimpex

Denimpex

Denimpex is actief in de wereldwijde import en export van fruit en gevestigd in hartje Amsterdam. Sinds januari 2004 is A&A Capacity verantwoordelijk voor het ICT-beheer en anno nu ook voor telefonie en design.

Zaanlandia blik

Zaanlandia Blik

Zaanlandia is al sinds 1907 een producent van blikverpakkingen. Tot op heden is het nog steeds een hecht familiebedrijf en heeft het inmiddels een vestiging in Krommenie en Wormerveer.

Hilton meats

Hilton Meats

Hilton Foods Holland is een dynamische & vooruitstrevende onderneming met een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit & innovatie binnen de verse levensmiddelenindustrie.

Fabienne chapot

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot is een Amsterdam-based lifestyle label, vernoemd naar de founder en CEO van het merk. Inmiddels heeft het bedrijf een internationale allure met verschillende vestigingen en winkels.

Rboc

RBOC

RBOC (Fort Markenbinnen) is een bedrijf dat verschillende trainingen in veiligheid en hulpverlening geeft. A&A Capacity heeft een virtuele omgeving geïmplementeerd die draait bij de klant op locatie.

Y-catcher

Y-Catcher

Y-Catcher is een designbureau dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de grafische ontwikkeling van websites en huisstijlen.

Rijkhoff autolaadkranen bv

Rijkhoff Autolaadkranen BV

Na een grondige probleemanalyse en een inventarisatiegesprek over de ICT-omgeving heeft A&A Capacity op korte termijn een volledig nieuwe server-omgeving geïnstalleerd.

Magifa zaanstad

Magifa Zaanstad

Magifa is een apparaten- en machinefabriek en dient sinds 2002 voornamelijk als toeleverancier in de metaalindustrie.

Molenaar edition

Molenaar Edition

Door de jaren heen heeft Molenaar een behoorlijke database opgebouwd. A&A Capacity ondersteunt daar waar mogelijk is om alles zo overzichtelijk mogelijk te houden.

Matong sportswear

Matong Sportswear

Matong Sportswear is de specialist voor Custom Made Sportswear voor de duursporten zoals wielrennen, atletiek, triatlon en schaatsen. Daarbij is het mogelijk dat de consument zijn of haar eigen design laat maken voor bijvoorbeeld een team.

Betaalbare koopwoningen zaanstad

Betaalbare Koopwoningen Zaanstad

A&A Capacity houdt zich voor BKZ voornamelijk bezig met alles omtrent server- en systeembeheer en het leveren van hard- en software. Bijvoorbeeld computers, laptops en printers.

Fruitmasters

Fruitmasters

Meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

Uwv

UWV

Meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

Tata steel

Tata Steel

Meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

Wessanen

Wessanen

Meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

Adecco

Adecco

Adecco is het grootste uitzendbureau ter wereld. Al sinds 2007 voorziet A&A Capacity in een groot deel van al het programmeerwerk voor Adecco Nederland wat betreft de Microsoft technologie.

Creaim

CreAim

CreAim is dé specialist op het gebied van authenticatie en autorisatie op het internet. Door de uitgebreide diensten die CreAim aanbiedt, is het van belang dat het bedrijf goed bereikbaar is voor vragen.

Hakvoort onderneming

Hakvoort Onderneming

Hakvoort Onderneming levert diverse soorten banden die worden gebruikt voor het vastzetten van jonge bomen. A&A Capacity levert aan Hakvoort Onderneming hardware zoals computers.

Genpact

Genpact

Ook Genpact is al vele jaren klant bij A&A Capacity. We kennen ze nog uit de tijd dat het nog ‘Accounting Plaza’ was. Wanneer er een koppeling met een systeem moest worden gemaakt werd A&A Capacity er veelal bij gehaald.

Cq procesmanagement

CQ Procesmanagement

CQ Procesmanagement is een adviesbureau in de zorgsector. A&A Capacity heeft de nieuwe website voor CQP mogen realiseren.

Sportbedrijf zaanstad

Sportbedrijf Zaanstad

Sportbedrijf Zaanstad heeft een nieuw complex geopend in Koog aan de Zaan. In deze sporthal zijn verschillende verenigingen gevestigd.

Mondzorgcentrum ridderkerk

Mondzorgcentrum Ridderkerk

Voor Mondzorgcentrum Ridderkerk is het belangrijk dat er Exquise (specifiek tandartsprogramma) gebruikt kan worden. A&A Capacity heeft een nieuwe hoofdcomputer geplaatst waar dit op draait.

Fred constant

Fred Constant

Fred Constant maakt unieke en bijzondere keukens inclusief het wooninterieur zoals meubels. Om Fred Constant hierin optimaal te ondersteunen is A&A Capacity verantwoordelijk voor het leveren van de juiste server en hardware.

Administratiekantoor h. Grau

Administratiekantoor H. Grau

Administratiekantoor H. Grau is gevestigd in de IJmond en richt zich voornamelijk op midden- kleinbedrijven en particulieren. A&A Capacity ondersteunt daar waar mogelijk op het gebied van ICT.

Fit met visie

Fit met Visie

Fit met Visie biedt diverse mogelijkheden aan sporters en mensen met verminderde belastbaarheid en revalidanten. A&A Capacity ondersteunt Fit met Visie hierin op het gebied van hard- en software.

European car trade company bv

European Car Trade Company BV

A&A Capacity heeft voor European Car Trade Company BV interessante opdrachten verricht. Zo is bijvoorbeeld het bedrijf voorzien van een virtuele omgeving waarbij op de fysieke server een aantal virtuele servers draaien.

Bakery institute

Bakery Institute

Bakery Institute is een particuliere opleiding voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het bakkersvak. Voor Bakery Institute heeft A&A Capacity een Microsoft Office-365 omgeving opgezet.

Amsterdamse fruithandel

Amsterdamse Fruithandel

De Amsterdamse Fruithandel is gevestigd in hartje Amsterdam en biedt mooi en lekker fruit aan. A&A Capacity biedt op zijn beurt weer support aan op het gebied van ICT.

Interspiro

Interspiro

INTERSPIRO is een fabrikant van adembeschermingsapparatuur voor brandweer, duikers en mensen die in een gevaarlijke omgeving werken.

Rnr bv

RNR BV

RNR biedt 24/7 ervaren personeel aan zoals monteurs voor spoedklussen. A&A Capacity helpt op zijn beurt RNR op het gebied van server- en computeronderhoud.

Hydrauflush

Hydrauflush

Na een inventarisatiegesprek over de ICT omgeving, heeft A&A Capacity Hydrauflush geadviseerd in de Cloud te gaan werken. Dit doen zij inmiddels door de inzet van Office-365.

Gezondheidscentrum voorschoten

Gezondheidscentrum Voorschoten

Gezondheidscentrum Voorschoten bestaat uit verschillende ondernemingen op het gebied van zorg. A&A Capacity heeft een snelle en stabiele internetverbinding geleverd en de volledige WiFi-omgeving opgezet waarbij elke onderneming zijn eigen beveiligde netwerk heeft.

Logopedie voorschoten

Logopedie Voorschoten

Logopedie Voorschoten is een bedrijf met in totaal drie vestigingen, waarvan één gevestigd is in Gezondheidscentrum Voorschoten. Om ervoor te zorgen dat de vestigingen onderling gratis kunnen bellen heeft A&A Capacity een geavanceerde telefooncentrale gerealiseerd.

Interfysio

Interfysio

Voor de nieuwe praktijk van InterFysio heeft A&A Capacity een krachtige Nextgen Firewall en een Managed Switch ingezet. Het data- en telefonienetwerk zijn hieraan gekoppeld, maar deze zijn wel van elkaar gescheiden.

Tandartspraktijk prinsenhof & dental clinic

Tandartspraktijk Prinsenhof & Dental Clinic

Tandartspraktijk Prinsenhof & Dental Clinic zijn beide gevestigd in Leidschendam. Geen opdracht was ons te gek. A&A Capacity heeft de praktijken voorzien van zowel ICT-, Telecom- en Designoplossingen.

Tandartsenpraktijk belgisch park

Tandartsenpraktijk Belgisch Park

Tandartspraktijk Belgisch Park is gevestigd in Scheveningen en bestaat uit een tandartspraktijk en een verwijspraktijk. Patiënten kunnen in de verwijspraktijk terecht voor endodontologie, gnathologie, implantologie en parodontologie.

Westerpark tandartsenkliniek

Westerpark Tandartsenkliniek

Tandartspraktijk Westerpark is van dezelfde eigenaar als Belgisch Park. Westerpark is echter gevestigd in Amsterdam. A&A Capacity levert alles op het gebied van hardware zoals een server en computers.

Tandheelkundige kliniek noorderpark

Tandheelkundige Kliniek Noorderpark

A&A Capacity biedt Tandheelkundige Kliniek Noorderpark een volledige pakketoplossing op het gebied van IT, Telecom en Design. Zo is er een nieuwe beveiligde server ingezet.

Tandartspraktijk de weidevogel

Tandartspraktijk de Weidevogel

Tandartspraktijk De Weidevogel is gevestigd in Den Haag. Zij maakt op het gebied van ICT nu gebruik van de hard- en software die wij leveren.

Tandartspraktijk mariahoeve

Tandartspraktijk Mariahoeve

Tandartspraktijk Mariahoeve is gevestigd in Den Haag. A&A Capacity levert voornamelijk hard- en software en pleegt regelmatig onderhoud aan de server van de praktijk.

Tandartspraktijk waldeck

Tandartspraktijk Waldeck

Tandartspraktijk Waldeck kampte al zeker een half jaar met diverse ICT-problemen, onder andere met hun telefonie. Na verschillende onderzoeken heeft A&A Capacity de huidige telefonieomgeving omgezet naar een geavanceerde VoIP-omgeving.

Nhtl

NHTL

NHTL is gevestigd in Wormerveer en gespecialiseerd op het gebied van kroon- en brugwerk, suprastructuren op alle voorkomende inplantaatsystemen, porselein en protheses in de ruimste zin.

Over A&A Capacity

Samen met u zorgen wij voor nieuwe successen in de toekomst die nu al begint.

Blog

Lees hier het laatste nieuws in ons vakgebied.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?