Fred constant

Fred Constant

Fred Constant maakt unieke en bijzondere keukens inclusief het wooninterieur zoals meubels. Om Fred Constant hierin optimaal te ondersteunen is A&A Capacity verantwoordelijk voor het leveren van de juiste server en hardware. Daarnaast wordt er werkplek- en applicatieondersteuning geboden zodat iedereen binnen het bedrijf prettig en professioneel kan werken. A&A Capacity heeft Fred Constant geadviseerd over de infrastructurele zaken.

Op de Small Business Server van Fred draaien complexe applicaties zodat de ontwerpen nauwkeurig kunnen worden uitgewerkt. A&A Capacity heeft een spamfilter geïnstalleerd. Hierdoor komt er geen spam en malware in de mailboxen terecht. Er is een online back-upsysteem geïnstalleerd zodat belangrijke data niet verloren gaat. Daarnaast is A&A Capacity verantwoordelijk voor de installatie van het internetnetwerk. Er is onder andere een wirelessverbinding. De klant kan dan te allen tijde gebruikmaken van internet. Belangrijke documenten zijn dan altijd bij de hand.

De hosting van het domein heeft Fred Constant ook in handen van A&A Capacity gelegd. Daarnaast onderhoud A&A Capacity de server en hardware. Mochten er vragen zijn dan kan Fred Constant binnen kantooruren altijd contact opnemen met de helpdesk. Naast de zakelijke ICT-oplossingen heeft A&A Capacity ook bij de klant thuis ICT-faciliteiten geïnstalleerd.

Namens het team: “Fred Constant is een leuke klant, elke keer als wij de winkel binnen lopen kijken wij onze ogen uit en dromen wij weg bij de prachtige keukens.”

www.fredconstant.nl