Gate gourmet

Gate Gourmet

Gate Gourmet verzorgt de catering voor diverse luchtvaartmaatschappijen. Gate Gourmet is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor haar relaties. Een betrouwbare IT-infrastructuur en continuïteit in de dienstverlening zijn dan ook van groot belang. Het is ondenkbaar dat een vlucht zonder maaltijden vertrekt of onvoldoende drank aan boord heeft.

Onze service

Sinds 1 maart 2006 ondersteunt A&A Capacity de interne systeembeheerder met diverse ICT-gerelateerde zaken:

  •  We ondersteunen systeembeheer op locatie met zowel fysieke werkplekken (front-end) als met netwerk, servers, switches e.d (back-end).
  • We leveren hardware.
  • We geven advies met betrekking tot netwerkinstallaties en de aanschaf en onderhoud van hardware.
  • In tijden van afwezigheid van de interne systeembeheerder bieden wij back-upservice en support.

Het resultaat

Met onze aanvullende ondersteuning ontzorgen wij de interne systeembeheerder en zorgen wij voor continuïteit in tijden van zijn afwezigheid.

A&A over Gate Gourmet

“De ondersteuning van een gevarieerd en complex bedrijfsnetwerk en migratie naar een veilige en stabiele omgeving werd aan ons toevertrouwd. Een mooie uitdaging die wij met alle vertrouwen en plezier zijn aangegaan. Door de intensieve en plezierig samenwerking was het gewenste resultaat vrij snel bereikt. Nu, meer dan 12 jaar verder, leveren wij nog altijd met veel plezier ICT-diensten en producten aan Gate Gourmet Schiphol west en noord.”

www.gategourmet.com