Tandartspraktijk prinsenhof & dental clinic

Tandartspraktijk Prinsenhof & Dental Clinic

Tandartspraktijk Prinsenhof & Dental Clinic zijn beide gevestigd in Leidschendam. Geen opdracht die A&A Capacity had uitgevoerd voor Prinsenhof was te gek en heeft de praktijken voorzien van zowel ICT-, Telecom– en Designoplossingen. Om dit te realiseren heeft A&A Capacity eerst een goede infrastructuur aangelegd. Hierdoor was het mogelijk om VoIP aan te bieden en de juiste hardware zoals laptops en computers.

Beide praktijken werken via een server waarop specifieke tandartsapplicaties op draaien. De praktijken maken gebruik van zeer complexe programma’s. Daarom heeft A&A Capacity een geavanceerde switch geïnstalleerd om alleen de betreffende computers te voorzien van deze programma’s en applicaties. Om gratis tussen beide praktijken te bellen heeft A&A Capacity hosted VoIP geïnstalleerd. Voor de klanten in er een IVR-keuzemenu opgesteld. Allereerst moet de beller een keuze maken naar welke praktijk hij of zij wil bellen. Buiten openingstijden is er een speciaal bericht met een spoednummer.

Middels de CCTV zijn de praktijken goed beveiligd en kan er via de camera’s gezien worden wat er allemaal gebeurt. Door de geavanceerde firewall en antivirusprogramma zijn zij ook digital beschermd tegen criminelen van buitenaf. Spam en malware wordt nu vooraf gefilterd en komt niet meer in de mailboxen terecht. Doordat er gebruik wordt gemaakt van Microsoft Office-365 is het voor Prinsenhof mogelijk om overal de documenten raad te plegen. Alles wordt namelijk in de Cloud opgeslagen. Ook is het dan mogelijk om gebruik te maken van diverse e-mailfunctionaliteiten. Om de patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn is er een speciaal WiFi-netwerk voor hen aangelegd. De medewerkers maken gebruik van een zakelijk WiFi netwerk.

Op het gebied van Design ontwierp A&A Capacity de nieuwe website, huisstijl, visitekaartjes, flyers en bestickering. Het drukwerk en de verspreiding van de flyers konden ook overgelaten worden aan A&A Capacity. Al met al heeft A&A Capacity Prinsenhof voorzien in al haar behoeften en de helpdesk staat ook altijd klaar om haar te helpen bij problemen of vragen. A&A Capacity is daarnaast ook verantwoordelijk voor het onderhoud aan de servers, hardware en de telefonie.

Namens het team: “Prinsenhof is een zeer gewaardeerde klant. Haar team is ontzettend leuk, begripvol en vriendelijk. Hierdoor is de samenwerking optimaal en plezierig. Wij hebben dan ook geen andere woorden dan TOP voor deze klant!”

www.tandartspraktijkprinsenhof.nl