Molenaar edition

Molenaar Edition

Molenaar Edition is een uitgeverij van bladmuziek, cd’s, boeken en accessoires voor musici. Het bedrijf bestaat ruim 75 jaar en richt zich voornamelijk op de verkoop van blaasmuziek aan orkesten wereldwijd. Door de jaren heen heeft zij dus een behoorlijke database opgebouwd. A&A Capacity ondersteunt haar daar waar mogelijk is om alles zo overzichtelijk mogelijk te houden. Met name op het gebied van database en telefonie is A&A Capacity verantwoordelijk. Daarbij komen diverse diensten kijken zoals het patchen van de bekabeling.

Om professioneel en overzichtelijk te werken maakt Molenaar Edition gebruik van een VMR-omgeving waarbij virtueel gebruik wordt gemaakt van meerdere servers waaronder een Small Business Server, printserver en een geavanceerde NAS storage. Daarnaast maakt Molenaar ook nog gebruik van een beheercomputer. A&A Capacity heeft voor Molenaar professionele managed switches geïnstalleerd zodat data en VoIP van elkaar zijn afgeschermd. Hiervoor is ook de bekabeling gesplitst, één voor de data en één voor VoIP.

Verder maakt zij gebruik van de functionaliteiten van fax-to-email. Hierdoor worden faxen gemakkelijk getransformeerd tot e-mails. Dit scheelt aanzienlijk veel papierwerk en biedt de mogelijkheid om alles overzichtelijk te documenteren. Door de hulp op afstand die A&A Capacity aan Molenaar Edition biedt is het voor haar mogelijk om zorgeloos te kunnen werken. Voor Molenaar is er een geavanceerd back-upsysteem geïnstalleerd. Automatisch wordt er een back-up op een USB-disk gemaakt, Molenaar hoeft alleen de USB wekelijks te wisselen.

Middels de VoIP-diensten is het voor het bedrijf een stuk makkelijker om wereldwijd te communiceren. De algemene telefooncentrale registreert in en uitkomende nummers. Het is dus eenvoudig om iemand terug te bellen. Een ander voordeel dat VoIP Molenaar biedt is de lage kosten. Er moet regelmatig naar het buitenland gebeld worden. Door VoIP stijgen deze kosten niet. Molenaar Edition kan zelf de voicemailopties beheren. Als zij besluiten om bijvoorbeeld een dag dicht te gaan kunnen zij zelf een bericht inspreken.

Er kan altijd contact worden opgenomen met de helpdesk. Daarnaast buigt A&A Capacity zich over de serverbeheer, het onderhoud van de server en hardware, up-to-date houden van de hard- en software, werkstation patches en de Windows updates. Molenaar Edition heeft besloten om de website en de .NET website ook bij A&A Capacity te hosten. Beide websites draaien op een datacenterserver van A&A Capacity.

Namens het team: “Molenaar Edition is een klant waar wij graag mee samenwerken. Door de prettige communicatie zijn de verwachtingen duidelijk en het werk leuk.”

www.molenaar.com