Tandartspraktijk voorschoten

Tandartsenpraktijk Voorschoten

Uitdaging: Efficiency en vernieuwing van een tandartsenpraktijk
Als je werkt met verouderde systemen en software in je tandartsenpraktijk … kan er zomaar een ‘gaatje’ vallen. Een gaatje in je efficiency en zelfs in de beveiliging van je ICT omgeving. Met als gevolg dat kwetsbare patiënteninformatie kan lekken.

Tandartsenpraktijk Voorschoten was zich daar ter dege van bewust en heeft haar vaste leverancier A&A Capacity ingezet om dat te voorkomen. Een frisse opschoning van de huidige apparatuur en het nieuwste pakket Office-365 helpt ze nu om efficiënt te werken met de meest moderne versies van de Microsoft Office programma’s. Daarnaast is er nu overal en altijd de beschikking over de juiste klantgegevens en door de Exchangefunctionaliteit de is de mailcommunicatie een stuk makkelijker en overzichtelijker geworden. Uiteraard is de ‘beveiliging’ volledig dichtgetimmerd met een moderne firewall.

Eén aanspreekpunt is voor Tandartsenpraktijk Voorschoten een hele bewuste keuze. Niet alleen voor de ICT en Telecom omgeving maar ook voor diverse bedrijfsuitingen, als drukwerk en prachtige polo’s voorzien van het logo van de praktijk. Het personeel is daardoor geheel in eigen stijl herkenbaar en daarmee het visitekaartje van de praktijk.