Bouwmeesters training en advies

Bouwmeesters Training en Advies – Wormer

Bouwmeesters biedt diensten aan, o.a. trainingen, waarmee een betere samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw- en infrasector kan worden bewerkstelligd. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de systematiek Past Performance. Tevens biedt Bouwmeesters advies en coaching aan bij inkoop, aanbesteden en opstellen van contracten in deze branche. Met de online Prestatie-databank kunnen bedrijven hun eigen prestaties meten en analyseren.

De situatie

Bouwmeesters maakte gebruik van een private Cloud omgeving: een Microsoft Remote werkplek. De trainers zijn veel op locatie werkzaam waarbij het af en toe nodig is om op het systeem in te loggen. Met deze gebruiksfrequentie waren de kosten hoger dan noodzakelijk was. Prijstechnisch was een private Cloud omgeving daardoor niet interessant.

Onze oplossing

Na analyse van het probleem hebben we in overleg met Bouwmeesters gezorgd voor de migratie van een private Cloud omgeving naar de public omgeving van Office-365. De trainers hebben nu onder andere toegang tot SharePoint; een platform voor online samenwerking en gegevensuitwisseling.

Het resultaat

  • Kostenbesparing
  • Altijd en overal toegang via alle bekende browsers en vanaf verschillende apparaten
  • Toegang tot alle onmisbare Office-programma’s
  • Werken in een veilige omgeving en met de nieuwste updates

A&A over Bouwmeesters

“Gelijk vanaf het eerste contact verliep de communicatie erg prettig. We hadden meteen een leuke klik met Jan Kappert, de eigenaar, die op zijn beurt geïnteresseerd was in ons bedrijf. We hebben hem dan ook met veel plezier rondgeleid. Ook met Ineke, die wij al jaren kennen, was de samenwerking plezierig. We kunnen haar altijd bellen voor vragen! Het was goed sparren met de mensen van Bouwmeesters. Zij kwamen zelf met ideeën en stonden ook open voor advies van onze kant. Deze manier van samenwerken is hoe wij een partnership met onze klanten graag zien!”

Bouwmeesters over A&A

“Wij ervaren A&A als een professionele en toegankelijke partij, waarmee een zeer prettig contact wordt onderhouden. De communicatielijnen zijn kort, alle vragen kunnen worden gesteld en je kent de medewerkers aan de andere kant van de lijn. Wij zijn blij met onze overstap naar zowel Office -365 als naar A&A Capacity.”