European car trade company bv

European Car Trade Company BV.

A&A Capacity heeft voor European Car Trade Company BV. beheer interessante opdrachten verricht. Zo is bijvoorbeeld het bedrijf voorzien van een virtuele omgeving waarbij op de fysieke server een aantal virtuele servers draaien.

A&A Capacity heeft voor European Car Trade Company BV. beheer de server volledig opnieuw opgebouwd. De terminal server is nu strak ingericht en beveiligd waar verschillende applicaties op draaien. Naast een terminal server maakt European Car Trade Company BV. beheer ook gebruik van een applicatieserver. Door de remote gateway functionaliteit is het mogelijk om remote te werken. Zij kan nu vanaf elke locatie gebruikmaken van de applicaties en software. Er wordt ook gebruikgemaakt van een hybride omgeving met Microsoft Office-365. Hierdoor wordt alle e-mailcommunicatie in de Cloud opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat de Exchangefunctionaliteit in de Cloud draait en wordt gekoppeld aan de lokale server.

Het interne netwerk is voorzien van twee switches. Eén switch is voor de VLAN-verbinding die ook voor het gastennetwerk wordt gebruikt. De andere switch wordt gebruikt voor data. European Car Trade Company BV. beheer maakt gebruik van twee wirelessnetwerken. Eén netwerk wordt gebruikt als gastennetwerk en de andere als bedrijfsnetwerk. De firewall zorgt ervoor dat er via het gastennetwerk geen virussen binnenkomen. Onveilige websites en mailboxen kunnen niet worden geopend. Door de firewall en switches worden inkomende en uitgaande pakketten beter gemonitord. Om op het bedrijfsnetwerk veilig te werken maakt European Car Trade Company BV. gebruik van een 5G netwerk. Dit zorgt ervoor dat er met de Macsystemen (Apple) veiliger en sneller gewerkt kan worden. Het bereik van het netwerk is hierdoor groter en stabieler. Verder is er een professioneel back-up softwarepakket geïnstalleerd zodat er geen data verloren gaat.
European Car Trade Company BV. beheer maakt gebruik van een hosted VoIP centrale. Middels VoIP is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een keuzemenu die onderscheid maakt tussen de bedrijven die onder European Car Trade Company BV. beheer vallen.

A&A Capacity is daarnaast verantwoordelijk voor het onderhoud aan de servers, computers, laptops, netwerk en firewall. European Car Trade Company BV. beheer kan altijd binnen kantooruren de helpdesk van A&A Capacity bellen. De helpdesk streeft ernaar om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld via hulp op afstand. De betreffende helpdeskmedewerker kan dan meekijken in het systeem van European Car Trade Company BV. beheer. Dit bespaart veel tijd. Indien het probleem niet direct remote opgelost kan worden gaan de helpdeskmedewerkers bij de klant langs.

Namens het team: “European Car Trade Company BV. is een zeer tevreden klant, wij vonden het één van de leukste projecten om aan te werken.”

www.europeancartradecompany.com