Hilton meats

Hilton Meats

In 1999 verwierf Hilton Food Group de Centrale Slagerij Albert Heijn in Zaandam. Na de overname ging deze nieuw verworven dochter Hilton Meats Zaandam heten. Onder andere door ondersteuning van de Britse vestiging is Hilton Foods Holland Zaandam met succes gegroeid.

Hilton Foods Holland levert verpakt vers vlees aan alle Albert Heijn-vestigingen in Nederland. Bij HMZ wordt niet geslacht of uitgebeend. Grondstoffen komen binnen bij de afdeling ontvangst en worden verwerkt tot verpakte eindproducten. Het product wordt vervolgens verspreid over de verschillende distributiecentra, om vervolgens naar alle Albert Heijn-vestigingen in heel Nederland te worden gedistribueerd.

Hilton is een mensgeoriënteerde onderneming en wij streven ernaar de beste talenten te werven, te behouden en te ontwikkelen, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven groeien. Bij Hilton Foods Holland werken nu ruim 350 vaste medewerkers.

A&A Capacity heeft als lokale ICT dienstverlener, met een grote diversiteit van diensten, een flexibele schil van ICT professionals waarmee ondersteuning wordt geleverd in de ICT omgeving van het kantoor in Zaandam. Juist deze flexibiliteit is de reden waarom Hilton Meats voor A&A Capacity heeft gekozen.