Hakvoort onderneming

Hakvoort Onderneming

Hakvoort Onderneming levert diverse soorten banden die worden gebruikt voor het vastzetten van jonge bomen. A&A Capacity levert aan Hakvoort Onderneming hardware zoals computers. Daarnaast heeft A&A Capacity de infrastructurele zaken van het bedrijf geregeld. Er zijn onder andere telefoonlijnen en interne netwerken aangelegd en gepatched. Hierdoor kunnen de medewerkers binnen Hakvoort Onderneming efficiënt en gemakkelijk met elkaar communiceren.

Middels het back-upsysteem hoeft Hakvoort Onderneming zich geen zorgen te maken om belangrijke data te verliezen. De website wordt gehost en is enige tijd geleden ontworpen door de designafdeling van A&A Capacity. Hakvoort Onderneming maakt gebruik van de mogelijkheden die A&A Capacity biedt op het gebied van werkplekondersteuning. Zij kan bijvoorbeeld altijd binnen kantooruren de helpdesk bellen die haar dan te woord staat. Het is bijvoorbeeld mogelijk om hulp of afstand te bieden. Zo kan A&A Capacity meekijken met de klant zodat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.

Namen het team: “Wij kunnen altijd goed met Hakvoort overleggen en samenwerken, als zij de helpdesk bellen lossen wij het probleem altijd zo snel mogelijk op.”

www.boomband.nl