Adecco

Adecco

Adecco is het grootste uitzendbureau ter wereld. Al sinds 2007 voorziet A&A Capacity in een groot deel van al het programmeerwerk voor Adecco Nederland wat betreft de Microsoft technologie. Dit bestaat bijvoorbeeld uit het systeem dat er voor zorgt dat kandidaten zich online in kunnen schrijven waarbij CV gegevens netjes en automatisch in de backend applicatie wordt verwerkt, ook is er een .NET MVC applicatie opgeleverd waarbij audits bij de vele vestigingen uitgevoerd en geregistreerd kunnen worden, inclusief de juiste opvolging.

Naast vele web en Windows applicaties in het .NET platform houdt A&A Capacity zich voor een groot deel ook bezig met de BizTalk integraties. Koppelingen tussen systemen onderling maar ook met de belastingdienst en het UWV voor aangiftes en ziekmeldingen via Digipoort. We hebben ook een zeer groot aandeel in het systeem dat urenbriefjes van uitzendkrachten geautomatiseerd verwerkt. Dit is een hybride omgeving met een samenwerking van zowel .NET applicaties als BizTalk integraties wat in staat is SETU HR-XML berichten, CSV, XML en zelfs Excel urenstaten dynamisch in te lezen.

Op het moment van schrijven is A&A Capacity bezig met een voorstel voor de nieuwe pricingtool waarmee op een uniforme manier offertes opgemaakt zullen worden.

Namens het team: “Enkele medewerkers werken drie dagen per week bij Adecco op locatie hierdoor hebben wij een goede onderlinge band.”

www.adecco.nl