Creaim

CreAim

CreAim biedt sinds 2001 accountants, salarisadministrateurs en fiscalisten betrouwbare online software. Door de uitgebreide systemen die het bedrijf aanbiedt is het van belang dat zij goed bereikbaar zijn voor vragen. Zodoende heeft A&A Capacity CreAim voorzien van geavanceerde VoIP-faciliteiten.

CreAim maakt nu gebruik van een geavanceerde telefooncentrale. Het is voor het bedrijf nu mogelijk om automatisch verschillende tijdscondities toe te passen. Sommige afdelingen hebben langere openingstijden dan andere afdeling. Als een klant belt herkent het apparaat de dag en tijd. Zodoende kan er aangegeven worden of de afdeling al bereikbaar is. CreAim wordt vaak gebeld daarom kunnen er middels VoIP wachtrijen worden ingesteld. Er wordt nu aangegeven hoelang er ongeveer gewacht moet worden. De medewerkers kunnen zich automatisch aanmelden voor een wachtrij. Als zij dan een telefoongesprek hebben afgerond kunnen ze overschakelen naar het volgende gesprek. Om het wachten aangenamer te maken is er wachtmuziek ingesteld.

Het kan zijn dat er een storing in één van de softwareprogramma’s van CreAim zit. Doordat zij nu de mogelijkheid hebben van een VoIP storingsfaciliteit wordt er na het indrukken van een speciale knop het op telefoontoestel een automatisch bericht ingesteld met daarin de storingsmelding. De klanten die bellen krijgen dus meteen te horen dat er een storing is. Vaak is dit al het antwoord op hun vraag.

Middels een speciaal inlogportal kan CreAim gemakkelijk inkomende en uitgaande gesprekken traceren. Ook kan zij nu zien wie er belt en diegene eenvoudig terugbellen. Daarnaast levert A&A Capacity uiteraard de telefoontoestellen en verzorgt zij telefoonnummers. De helpdesk kan haar klanten nu altijd te woord staan. Voor CreAim betekent VoIP dat zij hierdoor minder mensen hoeven in te zetten en dus kosten- en tijdbesparend. Dit alles komt voort uit het makkelijker en efficiënter werken.

Namens het team: “CreAim is een klant die duidelijk weet wat hij wil. Door deze heldere samenwerking kunnen wij hen optimaal adviseren.”

www.creaim.nl