Matong sportswear

Matong Sportswear

Matong Sportswear is de specialist voor Custom Made Sportswear voor de duursporten zoals; wielrennen, atletiek, triatlon en schaatsen. Daarbij is het mogelijk dat de consument zijn of haar eigen design laat maken voor bijvoorbeeld een team. A&A Capacity levert de juiste hardware om het werk van de medewerkers van Matong zo eenvoudig mogelijk te maken.

Middels het Office-365 pakket dat Matong bij A&A Capacity heeft afgenomen kan zij werken in een beveiligde omgeving. Daarnaast kunnen de medewerkers gebruikmaken van de vertrouwde Microsoft Officeprogramma’s waar en wanneer zij willen doordat de documenten in de Cloud worden opgeslagen. De maildatabestanden vinden nu plaats over meerdere locaties. Matong maakt niet alleen gebruik van de Officeprogramma’s en dus ook van de back-updiensten van Office-365.

Ook maakt Matong gebruik van de OneDrive for Businessfaciliteit. Hierin kunnen gemakkelijk bestanden worden geplaatst, worden gesynchroniseerd op de computer en kan er op meerdere locaties worden gewerkt omdat er een back-up wordt gemaakt van de data. Daarbij wordt er ook meteen een lokale kopie op de computer gemaakt. Door de Exchangefunctie is het communiceren via de e-mail een stuk makkelijker en efficiënter geworden. Een voordeel is bijvoorbeeld dat de mailbox ook offline beschikbaar is.

Namens het team: “Matong Sportswear is een klant waarbij we graag even binnen lopen, het contact is makkelijk waardoor er een goede sfeer heerst tussen beide partijen.”

www.matong.nl