Tandartsenpraktijk belgisch park

Tandartspraktijk Belgisch Park

Tandartspraktijk Belgisch Park is gevestigd in Scheveningen en bestaat uit een tandartspraktijk en een verwijspraktijk. Patiënten kunnen in de verwijspraktijk terecht voor Endodontologie, Gnathologie, Implantologie en Parodontologie. Zowel op het gebied van IT, Telecom en Design is A&A werkzaam voor Belgisch Park.

De praktijken werken via een Microsoft Small Business Server met Exchangefunctionaliteiten. E-mailcommunicatie verloopt hierdoor efficiënter. Op de Small Business Server draaien diverse complexe tandartsapplicaties. Ook is het mogelijk om via deze server patiëntgegevens in te zien, inclusief de bijbehorende foto’s. Middels de firewall worden er meerdere netwerken aan elkaar gekoppeld en wordt er een onderscheid gemaakt tussen datanetwerken. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van een WiFi-gastennetwerk en een CCTV-netwerk. De LAN-verbinding wordt gekoppeld via twee switches en de CCTV verbinding via één switch. Er zijn twee internetverbindingen zodat het lood verdeeld kan worden over de CCTV-toepassingen, WiFi-gastennetwerk en VoIP-toepassingen.

De CCTV-toepassingen zijn alleen binnen het gebouw actief. Hierdoor kan er in de gaten worden gehouden wat er allemaal binnen het gebouw gebeurt. Om ervoor te zorgen dat er tijdens een eventuele stroomstoring de Small Business Server netjes wordt afgesloten is er een UPS-voorziening aangesloten. Hierdoor heeft de server voldoende stroom om alles netjes af te sluiten. Belangrijke data gaat dan niet verloren. Belgisch Park maakt gebruik van VoIP-diensten. Het voordeel van VoIP is dat zij de mogelijkheden tot een wachtrij kan instellen. Daarnaast zijn de telefoonkosten lager.

A&A Capacity heeft enkele jaren terug de website van Belgisch park ontworpen. Nu wordt de website en de domeinen nog gehost bij A&A Capacity. Ook wordt er maandelijks een nieuwsbrief opgesteld middels de huisstijl van Belgisch Park. A&A Capacity verstuurt deze nieuwsbrief via MailChimp.

Namens het team: “Tandartspraktijk Belgisch Park is een leuke en aardige klant. A&A Capacity ziet de afwisselende opdrachten als een positieve uitdaging en gaat deze graag aan.”

www.tkbp.nl