Westerpark tandartsenkliniek

Tandartspraktijk Westerpark

Tandartspraktijk Westerpark is van dezelfde eigenaar als Belgisch Park. Echter, is Westerpark gevestigd in Amsterdam. A&A Capacity levert alles op het gebied van hardware zoals een server en computers. Daarnaast is A&A Capacity sterk in het leveren van applicatie ondersteuning.

Tandartspraktijk Westerpark maakt ook gebruik van de Microsoft Small Business Server van Belgisch Park. Op deze server draaien complexe tandartsapplicaties. Via deze applicaties kunnen patiëntendossiers en foto’s eenvoudig worden ingezien. Ook maakt Westerpark gebruik van de Exchange-functionaliteit. E-mailcommunicatie verloopt hierdoor eenvoudiger en efficiënter. Middels de server is het ook mogelijk om remote te werken. Dat betekent dat de data ook vanaf een andere locatie beschikbaar is. Om te voorkomen dat er belangrijke data verloren gaat is er een on site back-upssysteem geïnstalleerd. Er is een WiFi bedrijfsnetwerk aangelegd zodat de medewerkers wireless kunnen werken.

Tandartspraktijk Westerpark maakt nu ook gebruik van diverse VoIP-functionaliteiten, waaronder een algemene telefooncentrale. Via VoIP is het nu mogelijk om een wachtrij in te stellen. Ook wordt er automatisch een welkomstbericht afgespeeld. A&A Capacity is ook verantwoordelijk voor het leveren van de hardware.

Daarnaast is A&A Capacity verantwoordelijk voor alle onderhoud en updates aan de server en alle hardware. Voor vragen kan het team altijd binnen kantooruren contact opnemen met de helpdesk.

Namen het team: “Het is erg leuk om met Tandartspraktijk Westerpark samen te werken. Het is een ontzettend lief team.”

www.tkwp.nl