A&A Capacity is 18 geworden!
4 juni 2021 

A&A Capacity is 18 geworden!

Op 3 juni 2003 zag A&A Capacity het levenslicht. Dus vieren we op 3 juni 2021 onze achttiende verjaardag. Van kinderen kun je dan zeggen dat ze volwassen zijn. Zoals de meeste ouders van een kind dat 18 wordt, hebben Ari Rafimanesh en Arjan Pottjewijd, als ‘founding fathers’, gemengde gevoelens bij deze mijlpaal: enerzijds zijn ze trots op het resultaat van al hun inspanningen en anderzijds weemoedig, omdat de tijd zo snel is gegaan.

Voordat Ari en Arjan in 2003 A&A Capacity oprichtten, hadden zij al een jaar of zes een ICT-bedrijf voor consumenten. Dat liep zo goed dat zij de volgende stap durfden te zetten en zich met A&A Capacity specifiek gingen richten op het mkb en de grotere bedrijven. A&A Capacity groeide uit tot een stevige onderneming. “In de loop van de jaren hebben wij een grote en gevarieerde klantenkring opgebouwd; van kleine tot hele grote organisaties, in alle sectoren. Eenmaal klant blijven de meeste ons ook trouw. En andersom. Onze klanten zorgen voor een grote verscheidenheid aan vragen en opdrachten, waardoor wij ook steeds worden uitgedaagd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen onze medewerkers hun kennis en ervaring voortdurend op- en uitbouwen.”

Sinds 2008 heeft A&A Capacity al tien keer de FD Gazellen Nominatie Awards in ontvangst mogen nemen, die Het Financiële Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een groeiende klantenkring betekent vanzelfsprekend ook een groeiend aantal medewerkers. “Gelukkig gaat het bij ons in de werving vrijwel altijd om uitbreiding. Onze medewerkers zijn net zo trouw als onze klanten! We hebben al diverse koperen jubilea gevierd en kijken uit naar de eerste zilveren jubilea. Daar zijn we trots op! We zijn een vooruitstrevend ICT-bedrijf, maar we zijn tegelijkertijd ouderwets degelijke ‘opvoeders’. Onze medewerkers zijn zo belangrijk, dat we altijd goed voor ze zorgen. Rust, reinheid en regelmaat… dat is ook bij ons heilig, net als gezond eten en drinken en een goede scholing.”

Zo groeide A&A Capacity uit tot een gerespecteerde, volwassen onderneming. “Wij hebben aan haar wieg gestaan en we kunnen gerust stellen dat ze is uitgegroeid tot een volwassen ICT-dienstverlener. Op haar achttiende verjaardag staat A&A Capacity stevig op eigen benen. Als het zou moeten, zou ze – dankzij onze betrokken professionals – zonder ons verder kunnen.” Gelukkig hoeft dat niet, want Arjan en Ari zijn van plan A&A Capacity nog heel veel jaren te begeleiden in haar verdere ontwikkeling.

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down