Werken bij A&A Capacity?

Je werkgever

A&A Capacity is een ICT-bedrijf dat vanaf de oprichting is gevestigd in de Zaanstreek. A&A bedient bedrijven met ICT-diensten in de breedste zin van het woord. Voornamelijk het MKB maar ook grotere organisaties kunnen bij A&A terecht. Al sinds 2003 ondersteunt A&A zijn klanten in Noord- en Zuid-Holland. Het bedrijf bestaat uit de afdelingen IT, Telecom, Web- ontwikkeling en Design.

Diploma’s zijn bij ons niet doorslaggevend en ook je leeftijd vinden we niet interessant. Wij kijken vooral naar talent en mentaliteit. Heb jij het in je en ben je enthousiast? Dan zijn wij dat ook.

Cultuur

“Gelukkig je bent er weer!” Als jij een dagje vrij bent geweest, dan zijn we blij dat je er weer bent. Want bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd onderdeel van een bevlogen team. De communicatielijnen zijn kort en er is ruimte om taken naar je toe te trekken waardoor je je blijft ontwikkelen.

Werken bij a&a capacity
Werken bij a&a capacity

En dit heb je ook:

  • Een eigen gratis parkeerplek voor de deur
  • Gezamenlijke lunch dat door het bedrijf wordt gefaciliteerd en verzorgd
  • Vers fruit, vers geperste gezonde sappen, frisdranken, lekkere koffie en thee
  • Bedrijfsuitjes met en zonder partner
  • Goede en ruime werkplekken en kamers
  • Werken met de nieuwste hardware en altijd een IT-er in de buurt die dat aan de gang kan houden
  • De mogelijkheid om thuis te werken
  • Een informele, gezellige werksfeer

Een aantal collega’s aan het woord:

“Geen dag is hetzelfde”

Variatie en diversiteit is wat werken bij A&A Capacity voor mij het beste omschrijft. Afwisselende werkzaamheden die ik zowel op kantoor als op locatie bij de klant uitvoer maken dat geen dag hetzelfde is. Ons klantenbestand kent een grote variatie aan ondernemingen en zo kom ik over de vloer bij heel veel verschillende bedrijven met allemaal hun eigen expertise en cultuur. Het contact met de klant is leuk en informeel, en ons team heeft een leuke klik met elkaar. Ik ben hier helemaal op mijn plek!

Wouter is van zoveel markten thuis dat zijn functie niet in een titel is samen te vatten. Laten we het er op houden dat we niet zonder hem kunnen. Na werktijd mag hij graag gamen (met de nadruk op actie en racen) en autorijden. Wees gerust, op de weg rijdt hij keurig.

Wouter

“Een open bedrijf waar je alles kunt vragen of zeggen”

Tijdens mijn kennismakingsgesprek had ik direct al een goed gevoel. Dit is een open bedrijf waar je alles kunt vragen of zeggen, dacht ik gelijk. En dat is gebleken. Ik kan gewoon bij de directeur binnen lopen als ik iets wil weten en ik hoef niet eerst een afspraak te maken. Mijn werk is afwisselend en vraagt denkwerk en concentratie. Dat vind ik heerlijk! Ik was op zoek naar een functie met verantwoordelijkheid waar ik mijn tanden in kan zetten. Dat heb ik bij A&A Capacity gevonden.

Esmé is baliemedewerkster, secretaresse en onze hoop in bange dagen op maandag en vrijdag. Thuis krijgt ze energie door leuke dingen te doen met vriendinnen of met haar dochter. Met allerhande creatieve bezigheden laadt zij haar batterij weer op.

Esmé

“Ik voelde me direct welkom”

Toen ik vanuit de ziektewet solliciteerde, merkte ik dat veel bedrijven niet open stonden voor re-integratie. Bij A&A Capacity was het geen enkel probleem om mijn uren rustig op te bouwen. Ik voelde me direct welkom. Men neemt de tijd om je goed in te werken, de sfeer is leuk en ik ervaar weinig stress. Het werk is afwisselend en de informele cultuur met korte lijnen bevalt me goed. Ik ben hier zo goed op mijn plek dat ik zelfs het plezier heb teruggekregen in bepaalde werkzaamheden waarvan ik voorheen dacht dat ik het niet leuk vond.

​Guido is applicatiebeheerder/ontwikkelaar. Als er iets moet worden gemaakt in Biztalk of KUA, dan moeten we bij deze Limburgse Amsterdammer zijn. In zijn vrije tijd zingt Guido de sterren van de hemel in een modern koor of hij trekt erop uit met diverse gezelschappen. Dansen kan hij als de beste, alleen weet hij dat zelf nog niet.

Guido

Word jij onze collega?

Wil je ook werken bij een bedrijf waar iedereen je kent en waardeert en waar successen samen gevierd worden? Kijk dan snel bij onze vacatures. Staat jouw gewenste functie er nog niet bij? Wij zien je open sollicitatie graag tegemoet op pz@aacapacity.nl.

Of volg ons op onze social mediakanalen om snel op de hoogte te zijn van nieuwe vacatures.