Magifa zaanstad

Magifa Zaanstad

Magifa is een apparaten/machinefabriek en dient sinds 2002 voornamelijk als toeleverancier in de metaalindustrie. De producten verschillen van enkelvoudige CNC en conventionele draai, frees, slijp of gelaste onderdelen tot complete samengestelde modules. Door de Microsoft Small Business Server en het gestructureerde dataopslagsysteem kan Magifa in een professionele omgeving werken.

De server is bijvoorbeeld voorzien van een Microsoft Exchangefunctionaliteit. E-mail communicatie is hierdoor een stuk makkelijker en overzichtelijker. Daarnaast draaien er op de server specifieke programma’s voor de tekeningen van Magifa. Ook verlopen de IT-infrastructuren nu eenvoudig waarbij de gezamenlijke agenda’s en back-upsystemen de ideale uitkomst bieden.

Door de geavanceerde firewall is Magifa goed voor gevaren van buitenaf beveiligd. Spam en malware komen nu niet meer ongewenst in de postvakken. Daarbij hoort ook de inrichting van de werkplekken. Niet op alle werkplekken zijn bijvoorbeeld de computers en laptops voorzien van internet. Door de geavanceerde firewall wordt bepaald op welke computers en laptops dit van toepassing is. Om ervoor te zorgen dat er geen belangrijke data verloren gaat is er een geavanceerd back-upsysteem geïnstalleerd.

A&A Capacity levert daarnaast ook hard- en software aan het bedrijf, hierbij is te denken aan computers, laptops en printers. Om de website van Magifa zo toegankelijk mogelijk te houden, host A&A Capacity de website. Daarnaast is A&A Capacity verantwoordelijk voor het onderhoud van de server. Voor vragen kan zij altijd de helpdesk bellen. De helpdesk van A&A Capacity streeft ernaar om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Namens het team: “Magifa is een bedrijf waarmee de samenwerking goed verloopt. Het contact verloopt altijd perfect en middels de korte lijntjes weten beide partijen wat zij aan elkaar hebben. De communicatie verloopt meestal informeel, hierdoor hebben wij Magifa als een vriendelijke klant leren kennen.”

www.magifa.nl