Geavanceerde ICT-oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk

Uw ICT beheer, onze zorg!

A&A Capacity biedt een scala aan ICT-oplossingen die uw bedrijf kunnen helpen om efficiënter en effectiever te worden. Wij hebben expertise in het implementeren en beheren van diensten zoals cloud computing, online communicatie oplossingen, en flexibele werkplekken. Ons doel is om voor elk bedrijf een juiste oplossing te ontwerpen die het helpt zijn doelen te bereiken.

Onze ICT-oplossingen voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een juiste ICT-oplossing die uw bedrijf kan helpen groeien? Zoek niet verder A&A Capacity heeft het antwoord. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hardware- en softwareoplossingen voor het optimaliseren van WiFi- en computersystemen, het implementatie van een moderne werkplek en het werken in de Cloud. Wij combineren de beste technologie, onze technische expertise en onze passie voor innovatie om voor u de ideale werkdag te creëren.

Wij leveren de beste ICT-oplossingen aan bedrijven van alle groottes en industrieën, van een mkb bedrijf tot wereldwijde ondernemingen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen van elke bedrijfstak en kunnen u helpen deze op te lossen met onze op maat gemaakte ICT-oplossingen.

Onze ICT-oplossingen voor uw bedrijf

Ict- oplossingen
Ict- oplossingen

ICT-oplossingen voor zorgverleners

Bekijk onze ict-zorgwebsite voor meer informatie.

Succesvolle bedrijven hebben een solide ICT omgeving

Een solide ICT-omgeving is de basis van elk succesvol bedrijf. ICT kan u mogelijkheden bieden om te innoveren, te verbeteren en te slagen.

Of u nu op zoek bent naar meer efficiëntie of kostenbesparingen, of gewoon zeker wilt zijn dat uw systemen en infrastructuur up-to-date zijn, wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken door oplossingen aan te bieden die geschikt zijn voor uw behoeften.

Wij delen graag onze ICT kennis en expertise om te innoveren, te creëren en u de vrijheid te geven om zaken te doen. Wij bouwen interoperabele netwerken en platforms, geven advies over ICT-infrastructuren en bieden juiste ondersteuning op dit gebied. Wat uw behoeften ook zijn, wij bouwen voor u een ICT-oplossing op maat.

Wij helpen MKB en bedrijven van elke omvang vooruit met juiste ICT-oplossingen en deskundig advies. Wij adviseren over de juiste producten, kijken of we uw organisatie beter kunnen beveiligen.

Ict- oplossingen

Betrouwbare ICT-oplossingen van A&A Capacity

A&A Capacity is een organisatie die bekend staat als een betrokken ICT bedrijf. Onze organisatie biedt op maat gemaakte zakelijke applicaties en ICT oplossingen voor professionele dienstverleners, midden- en kleine bedrijven en organisaties in de publieke sector. Als erkend Microsoft-partner zijn wij gespecialiseerd in Office 365- en cloud oplossingen. Wij zijn een team van technische experts toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit software ontwikkeling en het inrichten van uw ICT infrastructuur.

Onze ICT-consultants werken samen met u aan juiste ICT-oplossingen, zodat u productiever en efficiënt kunt zijn en continuïteit gewaarborgd wordt. Wij zijn er om u te ontzorgen. Op basis van uw behoeften en wensen adviseren we u over een ICT-oplossing die bij uw bedrijf past, van behind the desk tot the cloud. Wij hebben complete en flexibele pakketten van verschillende ICT-oplossingen (veelal Microsoft gebaseerd) inclusief installatie en monitoring, setup en support, zodat u en uw collega’s comfortabel kunnen werken, zonder al te veel tijd te besteden aan uw ICT beheer. Hierdoor kunnen onze klanten zich richten op hun core business terwijl wij hun ICT beheren voor een vast bedrag per maand.

Juiste ICT-oplossingen voor een vast maandelijks bedrag

Voor een vast bedrag per maand beheren wij uw gehele ICT zodat uw maandelijkse kosten voorspelbaar zijn. Dat kan zelfs al voor gemiddeld € 1,- per dag per werkplek. Uw servers, netwerken en computers worden door ons beheerd en onderhouden; dure investeringen in hardware zijn niet meer nodig. Wij nemen graag het beheer van uw ICT over. Wij weten wat werkt en wat uw organisatie wilt en zorgen zorgen voor verbetering en zekerheid. Daarnaast staat onze servicedesk op elk gewenst moment voor u klaar bij problemen.

Overige ICT diensten:

Ict- oplossingen

Cloud-oplossingen

Ict- oplossingen

Softwarerealisatie

Ict- oplossingen

IP-Telefonie (VoIP)

Ict- oplossingen

(Web)design & Marketing