Fit met visie

Fit met Visie

Fit met Visie biedt diverse mogelijkheden aan sporters en mensen met verminderde belastbaarheid en revalidanten. Zij heeft fysiotherapeutische deskundigen in huis op het gebied van behandeling, training en advies. A&A Capacity ondersteunt Fit met Visie hierin op het gebied van hard- en software.

Fit met Visie maakt gebruik van een terminal server waardoor het mogelijk is om remote te werken. Het is nu mogelijk om thuis of vanaf een andere locatie toch gebruik te maken van de bedrijfsapplicaties. Via de terminal server wordt er gebruikgemaakt van Microsoft applicaties waaronder het volledige Office applicatie. Daarnaast draait op deze server ook een intranetapplicatie en is het mogelijk om de patiëntendossiers in te zien. A&A Capacity heeft voor Fit met Visie een spamfilter geïnstalleerd. Hierdoor komt er geen spam en malware in de mailboxen terecht. Om ervoor te zorgen dat er geen data verloren gaat wordt er een online back-up gemaakt. De patiënten kunnen binnen Fit met Visie gebruikmaken van WiFi. Alle werkplekken zijn voorzien van een laptop.

Fit met Visie heeft VoIP afgenomen bij A&A Capacity. Hierdoor maakt zij gebruik van een telefooncentrale en kan zij zelf haar voicemailberichten beheren. Mochten zij dicht zijn dan kan zij dus zelf een bericht inspreken. VoIP is voor Fit met Visie kostenbesparend omdat zij nu over het internet bellen. Hierdoor heeft zij niet meer de reguliere telefoonkosten.

Enige tijd geleden heeft A&A Capacity het design van de website ontworpen. Nu is zij nog verantwoordelijk voor de hosting van de website en het domein. Naast de softwareapplicatie onderhoud A&A Capacity ook de laptops en zorgt voor de levering van de juiste hardware.

Namens het team: “Wij waarderen de communicatie en de spontaniteit van Fit met Visie ontzettend. Het is altijd leuk om hen even gesproken te hebben.”

www.fitmetvisie.nl