Interspiro

Interspiro

INTERSPIRO is een fabrikant van adembeschermingsapparatuur voor brandweer, duikers en mensen die in een gevaarlijke omgeving werken. De hoofdvestiging is gevestigd in Stockholm. Vanaf het hoofdkantoor heeft INTERSPIRO al heel veel IT support. Vanwege de afstand is helaas niet alle support mogelijk. Daarom heeft INTERSPIO A&A Capacity gevraagd om de internetverbinding te regelen en de modem te installeren.

Voor INTERSPIRO is er een speciale modem geplaatst waardoor de firewall die vanuit Zweden wordt geleverd en geconfigureerd moeiteloos kan worden toegepast. Ook heeft A&A Capacity server hardware geleverd. Deze fysieke server wordt verder door Zweden geconfigureerd.

Daarnaast levert A&A Capacity de printers op lease basis aan INTERSPIRO. Verder is A&A Capacity verantwoordelijk voor het leveren van laptops. Mochten er over deze diensten vragen zijn dan kan altijd de helpdesk gebeld worden. A&A Capacity repareert bijvoorbeeld de laptops. Dit kan op locatie of bij A&A Capacity op kantoor.

Namens het team: “Het team van INTERSPIRO is vlot en gezellig. De communicatie verloopt daarom ook altijd gezellig en leuk.”

www.interspiro.com