Systeem integraties (ESB, BizTalk en SSIS)

Geavanceerde systeem integraties, binnen tijd en budget

Op basis van ons bewezen ontwikkelconcept realiseren wij al jaren geavanceerde systeemintegraties, zoals Enterprise Service Bus (ESB) met gebruik van BizTalk of dataoplossingen met SQL Server Integration Services. Kleinere of eenvoudigere oplossingen (zonder hoge licentiekosten voor producten als BizTalk of SQL) kunnen wij vaak af met een maatwerk softwareoplossing (bijvoorbeeld een Windows service).

Geavanceerde integraties met uitgebreide document workflows, het automatisch samenvoegen of verrijken van gegevens, valideren, transformeren en ontsluiten van gegevens is waar onze integratie specialisten zich volledig in thuis voelen.

Wij beheren momenteel ook de automatische interfaces voor vele bedrijven. Koppelingen waar wekelijks soms voor miljoenen aan transacties over gaan. Omdat in het sporadische geval dat er een keer een fout optreed (wat vrijwel altijd wordt veroorzaakt door een externe verstoring) onze specialisten dit moeten weten en oplossen voordat de klant of gebruiker er last van krijgt hebben wij een zeer uitgebreid actief monitoringsysteem ontwikkeld. Lees hier meer over bij applicatiebeheer.

Inmiddels heeft ons team zoveel koppelingen gemaakt met de overheid (DigiPoort) dat we daar zelfs een stand-alone oplossing voor op de markt hebben gebracht. Voor alles wat u op elkaar wilt laten aansluiten bent u bij A&A dan ook aan het juiste adres.

Onze overige software diensten:

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend advies aan.
Wij zullen altijd eerst uitgebreid met u overleggen over uw wensen en mogelijkheden.

Overige diensten:

ICT-oplossingen

Private & Public Cloud

IP-Telefonie (VoIP)

(Web)design & Marketing