Mondzorgcentrum franselaan

Mondzorgcentrum Franselaan

Mondzorgcentrum Franselaan is gevestigd in Rotterdam. A&A Capacity ondersteunt het mondzorgcentrum op het gebied van ICT. Het is nu mogelijk om te werken via een server en gebruik te maken van VoIP.

Mondzorgcentrum Franselaan maakt gebruik van een computer die dient als server. Hierop draaien de complexe tandartsapplicaties. Via deze applicaties is het mogelijk om patiëntendossiers en foto’s in te zien. A&A Capacity heeft voor het mondzorgcentrum een antivirussysteem geïnstalleerd waardoor zij niet bang hoeft te zijn voor gevaren van buitenaf. Mondzorgcentrum Franselaan maakt nu ook gebruik van de fax-to-emailfaciliteit. Faxberichten worden direct naar een mailbox gestuurd. Dit bespaart papier en werkt efficiënter. Ook wordt er gebruikgemaakt van de Office-365 faciliteiten. Middels het online back-upsysteem hoeft het mondzorgcentrum zich geen zorgen te maken dat er belangrijke data verloren gaat. Daarnaast heeft A&A Capacity een stabiele internetverbinding geïnstalleerd.

Middels VoIP kan Mondzorgcentrum Franselaan nu op een goedkope manier bellen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een wachtrij en kan er een welkomstbericht worden ingesproken. Buiten openingstijden is het mogelijk om een bericht af te spelen waarin een spoednummer wordt vermeld.

A&A Capacity is verantwoordelijk voor de hosting van de website en het domein en het onderhoud aan de computers. Daarnaast kan er voor vragen altijd contact worden opgenomen met de helpdesk van A&A Capacity.

www.mzcfranselaan.nl