Bakery institute

Bakery Institute

Bakery Institute is een particuliere opleiding voor iedereen die zich verder wilt ontwikkeling in het bakkersvak. Voor Bakery Institute heeft A&A Capacity een Microsoft Office-365 omgeving opgezet. Het voordeel van Office-365 is dat alle documenten in de Cloud worden opgeslagen. Dat betekent ook dat de documenten op elk apparaat, of het nu een laptop of een smartphone is gewoon te lezen en te bewerken is.

Een ander voordeel van Microsoft Office-365 is dat de medewerkers gewoon gebruik kunnen maken met de vertrouwde Microsoft Officeprogramma’s. Er kan via Office-365 altijd gebruik worden gemaakt van de laatste versie. In dat opzicht brengt het weinig veranderingen mee, wat voordelig is voor de medewerkers. Bakery Institute maakt nu ook gebruik van Microsoft SharePoint. Hierdoor kunnen medewerkers gezamenlijk de data benaderen en tegelijk bewerken. Daarbij kan data op een veilige locatie worden opgeslagen, gedeeld en worden gebruikt vanaf vrijwel elk apparaat. Er wordt gebruik gemaakt van een rechtenstructuur, waardoor alleen bevoegde de data kan zien. A&A Capacity heeft een online back-upsysteem geïnstalleerd waardoor de CRM database met de klantgegevens van Bakery Insitute veilig en eenvoudig wordt opgeslagen. Zij hoeft dus niet bang te zijn dat er data verloren gaat.

Om ervoor te zorgen dat de cursist altijd de juiste informatie tot hun beschikking hebben is er een WiFi-gastennetwerk aangelegd. De helpdesk van A&A Capacity helpt de opleiding indien er een probleem aandient op het gebied van ICT. Bakery Institute hoeft zich nu geen enkele zorgen meer te maken over haar ICT-oplossingen.

Namens het team: “Het is altijd een feestje om bij Bakery Institute langs te gaan, niet alleen vanwege de heerlijke koekjes en broden maar ook vanwege het gastvrije team.”

bakeryinstitute.nl