Tandartspraktijk de weidevogel

Tandartspraktijk De Weidevogel

Tandartspraktijk De Weidevogel is gevestigd in Den Haag. Zij maakt op het gebied van ICT nu gebruik van de hard- en software dat aan hen geleverd wordt. Daarnaast ondersteunt A&A Capacity haar graag met de complexe tandartsapplicaties.

Op de server van Tandartspraktijk De Weidevogel draaien zeer complexe tandartsapplicaties. Via deze applicaties is het onder andere mogelijk om patiëntendossiers te bekijken. A&A Capacity is verantwoordelijk voor de volledige netwerkstructuur. Zij heeft voor De Weidevogel een managed switch en een geavanceerde firewall geïnstalleerd. Ook zijn er nu twee internetverbindingen geïnstalleerd, hierdoor dient er altijd één verbinding als back-up. Dit verkleint het risico dat de praktijk zonder internet komt te zitten tijdens een storing. Tandartspraktijk De Weidevogel maakt gebruik van Exchangefunctionaliteiten van Office-365. E-mailcommunicatie verloopt hierdoor een stuk efficiënter. Om te voorkomen dat er belangrijke data verloren gaat wordt er een on site back-up gemaakt.

Door de VoIP-faciliteiten is bellen een stuk eenvoudiger en goedkoper. Tandartspraktijk De Weidevogel maakt nu gebruik van een telefooncentrale en een keuzemenu. In en uitkomende telefoongesprekken worden eenvoudig getraceerd.

De designafdeling van A&A Capacity heeft onlangs de nieuwe website ontworpen. Daarnaast worden er regelmatig flyers en folders ontworpen voor de praktijk. Om ervoor te zorgen dat de website goed gevonden wordt, wordt deze en het domein gehost door A&A Capacity. Het onderhoud van de computers valt onder de hoede van A&A Capacity.

Namens het team: “Tandartspraktijk De Weidevogel is een zeer aardige en vriendelijke klant. Wij vinden het altijd leuk om voor De Weidevogel een project uit te voeren.”

www.tandartsdeweidevogel.nl