Page content

Over A&A Capacity

ari_rafimaneshAri Rafimanesh

Algemeen Directeur

Ari was werkzaam in de detachering voordat hij A&A Capacity (en daarvoor Helpfile) oprichtte. Hij werkte onder meer als systeembeheerder, netwerkbeheerder en als coördinator bij overheidsinstellingen en grote multinationals.

 

Arjan Pottjewijd

Technisch Directeur

Arjan is van jongs af aan bezig met Informatie Technologie. Al snel raakte hij betrokken bij grote IT-projecten voor de overheid. Arjan is senior ontwikkelaar, technisch architect en projectleider. Daarbij houdt hij zich bezig met het opzetten en onderhouden van nieuwe infrastructuur. Arjan is volledig Microsoft gecertificeerd.

Ontstaan van A&A Capacity

Ari Rafimanesh en Arjan Pottjewijd, de eigenaren van A&A Capacity, vonden tijdens hun ICT-opleiding dat particulieren betere ondersteuning konden gebruiken bij de aanschaf en het gebruik van hun pc en eventuele randapparatuur. Rafimanesh en Pottjewijd richtten daarom in 1997 'Helpfile' op.
Helpfile hielp particulieren. Dankzij de goede service groeide het bedrijf voorspoedig en op 4 juni 2003 besloten beide oprichters om zowel de naam als het dienstenpakket van Helpfile aan de veranderde omstandigheden aan te passen. Zo leveren zij naast Software Ontwikkeling, Systeem- en netwerkbeheer ook uitgebreide Telecom diensten en grafische werkzaamheden. A&A Capacity bestaat inmiddels alweer 13 jaar en biedt een totaalpakket aan IT, Telecom & Design diensten!

Uitbreiding

Zo werd A&A Capacity geboren.
Er was inmiddels veel ervaring opgedaan bij grote organisaties en bij de overheid. Omdat A&A Capacity hoogwaardige diensten en producten leverde, groeide het bedrijf voor veel relaties uit tot dé automatiseerder. De capaciteiten, kennis en ervaring van de medewerkers van A&A Capacity bleef ook bij collega's uit de branche niet onopgemerkt en zo ging A&A Capacity zich ook bezighouden met detachering. De programmeurs, consultants, docenten en netwerkspecialisten ondersteunen nu desgewenst ook op locatie met het opzetten en uitvoeren van uitdagende projecten.