Over A&A Capacity, erkend ICT-bedrijf

A&A Capacity

Samen met u zorgen wij voor nieuwe successen in de toekomst die nu al begint

Visie

Het geven van betrouwbaar en passend advies op het gebied van IT, telecom, design en webontwerp dat nauw aansluit op de behoeften van de kleine tot middelgrote ondernemingen in de regio's Noord- en Zuid-Holland. De levering van de ICT- diensten en producten gebeurt adequaat en professioneel met als doel de klant te ontzorgen.


Missie

Bij A&A Capacity staat het ontzorgen van de klant op het gebied van IT, telecom, en webdesign centraal. Onze gekwalificeerde en ervaren IT-professionals laten deze diensten nauw aansluiten op de wensen en behoeften van de kleine tot middelgrote ondernemingen in de regio's Noord- en Zuid-Holland.

Ari Rafimanesh

Algemeen Directeur
Ari was werkzaam in de detachering voordat hij A&A Capacity (en daarvoor Helpfile) oprichtte. Hij werkte onder meer als systeembeheerder, netwerkbeheerder en als coördinator bij overheidsinstellingen en grote multinationals.

Arjan Pottjewijd

Technisch Directeur
Arjan is van jongs af aan bezig met Informatie Technologie. Al snel raakte hij betrokken bij grote IT-projecten voor de overheid. Arjan is senior ontwikkelaar, technisch architect en projectleider. Daarbij houdt hij zich bezig met het opzetten en onderhouden van nieuwe infrastructuur. Arjan is volledig Microsoft gecertificeerd.

Ontstaan

Ari Rafimanesh en Arjan Pottjewijd, de eigenaren van A&A Capacity, vonden tijdens hun ICT-opleiding dat particulieren betere ondersteuning konden gebruiken bij de aanschaf en het gebruik van hun pc en eventuele randapparatuur. Rafimanesh en Pottjewijd richtten daarom in 1997 'Helpfile' op. Helpfile hielp particulieren. Dankzij de goede service groeide het bedrijf voorspoedig en op 4 juni 2003 besloten beide oprichters om zowel de naam als het dienstenpakket van Helpfile aan de veranderde omstandigheden aan te passen. A&A Capacity vierde onlangs haar 15-jarig bestaan! 

Uitbreiding

Zo werd A&A Capacity geboren. Er was inmiddels veel ervaring opgedaan bij grote organisaties en bij de overheid. Omdat A&A Capacity hoogwaardige diensten en producten leverde, groeide het bedrijf voor veel relaties uit tot dé automatiseerder. De capaciteiten, kennis en ervaring van de medewerkers van A&A Capacity bleef ook bij collega's uit de branche niet onopgemerkt en zo ging A&A Capacity zich ook bezighouden met detachering. De programmeurs, consultants, docenten en netwerkspecialisten ondersteunen nu desgewenst ook op locatie met het opzetten en uitvoeren van uitdagende projecten.

Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws in ons vakgebied.


Referenties

Lees hier over de werkzaamheden die wij voor verschillende klanten hebben uitgevoerd.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?