A&A Capacity

Samen met u zorgen wij voor nieuwe successen in de toekomst die nu al begint

Visie

Wij vinden dat u geen zorgen zou moeten hebben over uw ICT. Integendeel … betrouwbare ICT ontzorgt u, zodat uw bedrijfsvoering efficiënter en plezieriger verloopt. Ontzorgen wil voor ons zeggen dat wij u al het gedoe uit handen nemen zodat u uw tijd en aandacht aan uw eigen business kunt besteden. Dat wij met u meedenken en met kostenbesparende adviezen komen. Dat we u door middel van periodieke rapportages en gesprekken op de hoogte houden van de status van uw ICT-omgeving. En dat u met uw ICT-vragen direct bij ons terecht kunt en niet wordt doorverwezen naar derden.

Initiërend, Consistent, Transparant … dat is ICT die wij u willen laten ervaren!

Missie

Volledige ontzorging van onze klanten op ICT-gebied. U geeft uw ICT uit handen en wij zorgen voor de rest. Uw systemen moeten altijd veilig, stabiel en up-to-date zijn.

Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw onderneming en zien er een uitdaging in om eventuele problemen te verhelpen voordat u ze hebt kunnen constateren. En is er onverhoopt een storing, dan helpen wij u direct. Dat vinden wij vanzelfsprekend, want uw belang is ons belang.

Alleen zo kunnen we bouwen aan een prettige, langdurige relatie. Een relatie waarin wij als ICT-partner een verlengstuk zijn van uw organisatie.

Over a&a capacity
Over a&a capacity

Ari Rafimanesh

Algemeen Directeur
Ari was werkzaam in de detachering voordat hij A&A Capacity (en daarvoor Helpfile) oprichtte. Hij werkte onder meer als systeembeheerder, netwerkbeheerder en als coördinator bij overheidsinstellingen en grote multinationals.

Over a&a capacity

Arjan Pottjewijd

Technisch Directeur
Arjan is van jongs af aan bezig met Informatie Technologie. Al snel raakte hij betrokken bij grote IT-projecten voor de overheid. Arjan is senior ontwikkelaar, technisch architect en projectleider. Daarbij houdt hij zich bezig met het opzetten en onderhouden van nieuwe infrastructuur. Arjan is volledig Microsoft gecertificeerd.

Over a&a capacity

Ontstaan

Ari Rafimanesh en Arjan Pottjewijd, de eigenaren van A&A Capacity, vonden tijdens hun ICT-opleiding dat particulieren betere ondersteuning konden gebruiken bij de aanschaf en het gebruik van hun pc en eventuele randapparatuur. Rafimanesh en Pottjewijd richtten daarom in 1997 ‘Helpfile’ op. Helpfile hielp particulieren. Dankzij de goede service groeide het bedrijf voorspoedig en op 4 juni 2003 besloten beide oprichters om zowel de naam als het dienstenpakket van Helpfile aan de veranderde omstandigheden aan te passen. A&A Capacity vierde onlangs haar 19-jarig bestaan!

Uitbreiding

Zo werd A&A Capacity geboren. Er was inmiddels veel ervaring opgedaan bij grote organisaties en bij de overheid. Omdat A&A Capacity hoogwaardige diensten en producten leverde, groeide het bedrijf voor veel relaties uit tot dé automatiseerder. De capaciteiten, kennis en ervaring van de medewerkers van A&A Capacity bleef ook bij collega’s uit de branche niet onopgemerkt en zo ging A&A Capacity zich ook bezighouden met detachering. De programmeurs, consultants, en netwerkspecialisten ondersteunen nu desgewenst ook op locatie met het opzetten en uitvoeren van uitdagende projecten.

Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws in ons vakgebied.

Referenties

Lees hier over de werkzaamheden die wij voor verschillende klanten hebben uitgevoerd.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?