Beursplein 5

Beursplein 5

Beursplein 5Dagelijks wordt er gehandeld op de Beurs van Berlage aan het Beursplein 5 te Amsterdam. De handelaren zijn tegenwoordig volledig afhankelijk van de ICT-infrastructuur. Om handelaren overal ter wereld toegang te kunnen verlenen tot het beursnetwerk (EURONEXT) heeft Damsté beheer de expertise van A&A Capacity ingeroepen voor het realiseren van een VPN netwerk (Virtueel Privé Netwerk).

Door de oplevering van de juiste VPN oplossing door A&A Capacity kunnen de handelaren nu overal in de wereld toegang krijgen tot hun netwerk op de Beurs. Snelheid en vooral veiligheid is daarbij van cruciaal belang voor de Beurs van Berlage en Euronext. Hiervoor heeft A&A Capacity de juiste hardware en internetondersteuning geleverd. A&A Capacity heeft veel ervaring met het opzetten en installeren van deze VPN oplossingen. Hierbij gaat het dan meestal om een totaal door A&A geleverde inrichting zoals bijvoorbeeld de provider en de overige hardware.

Door de aanwezigheid van de bestaande infrastructuur op het Beursplein was het een positieve uitdaging om de door A&A Capacity geplaatste hardware toegankelijk te maken met de bestaande situatie. De directie van A&A Capacity (Arjan & Ari) hebben de opdracht persoonlijk en met veel plezier uitgevoerd.

Namens het team: “Voor ons was het werken in de Beurs van Berlage een leuke ervaring. Het monumentale pand ziet er indrukwekkend uit en de medewerkers van Damsté Beheer BV waren zeer vriendelijk en behulpzaam wat de werkzaamheden natuurlijk altijd ten goede kwam. Wij danken hun dan ook voor het in ons gestelde vertrouwen. Beursplein 5 is al sinds 2003 een zeer prettige klant.”