Tandartspraktijk mariahoeve

Tandartspraktijk Mariahoeve

Tandartspraktijk Mariahoeve is gevestigd in Den Haag. A&A Capacity levert voornamelijk hard- en software en pleegt regelmatig onderhoud aan de server van de praktijk. Ook is A&A verantwoordelijk voor de internetondersteuning van Tandartspraktijk Mariahoeve.

Bij Tandartspraktijk Mariahoeve staat een computer die dient als server. Op deze computer draaien complexe tandartsapplicaties. Via deze applicatie kunnen patiëntendossiers en foto’s worden opgevraagd. A&A Capacity heeft een antivirussysteem gedownload zodat spam en malware niet meer op de computer komt. Ook is er een internetverbinding geïnstalleerd zodat er een bedrijfsnetwerk kon worden opgezet. Via het online back-upsysteem hoeft de praktijk niet bang te zijn om belangrijke data te verliezen. Tandartsprakrijk Mariahoeve maakt gebruik van Office-365.

A&A Capacity heeft bijvoorbeeld ook de website en het domein van Tandartspraktijk Mariahoeve gemaakt. Doordat het ook gehost wordt blijft de website optimaal functioneren. Daarnaast is A&A Capacity verantwoordelijk voor het onderhoud aan de computers en applicaties.

Namens het team: “Tandartspraktijk Mariahoeve is een zeer vriendelijke klant.”

www.tandartspraktijkmariahoeve.nl