Systeembeheer

Creëer een veilige werkomgeving

Systeembeheer is een multidisciplinair vakgebied dat zich bezighoudt met het beheer van het volledige informatietechnologiesysteem (IT) van een organisatie. Wij leveren diensten op het gebied van systeembeheer aan organisaties en behandelen hun netwerken, computers en servers.

Systeembeheer en onderhoud uitbesteden

De systeembeheerders van A&A Capacity zijn gespecialiseerd in het onderhouden en beschermen van systemen. Hun diensten op het gebied van systeembewaking en -beheer omvatten volledige back-up en disaster recovery, security hardening om technologieën aan te passen aan de bedrijfsbehoeften, en het faciliteren van nieuwe technologieën.

Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van niet verstorende platform migraties van oudere hardware naar nieuwere hardware, alsmede van oudere software pakketten naar nieuwere pakketten.

Het proces omvat het waarborgen dat uw huidige IT-middelen bruikbaar zijn op de doelversie van het besturingssysteem, het voorbereiden op de wijzigingen in de licentiekosten, het testen op continue werking, het oefenen van noodsituaties zoals ongelukken tijdens een verhuizing om verstoring van de normale werking te voorkomen en het herstellen van kritieke functionaliteit in geval van een noodsituatie, de uiteindelijke verificatie van de functionaliteit door een gekwalificeerd testteam en het opstellen van documentatie met betrekking tot de migratie van toepassingen.

Voor meer informatie over de diensten die onze systeembeheerders aanbieden, kunt u contact met ons opnemen.

De voordelen van ICT-systeembeheer door A&A Capacity:

Wij willen ICT voor u zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Een systeem dat wij voor u installeren en onderhouden, staat dan ook garant voor functionaliteit, ondersteuning en kwaliteit.

Uw ICT-wensen en aanvragen worden snel door uw vaste contactpersoon in behandeling genomen.

Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar uw documenten, bestanden en e-mail berichten. U kunt overal aan de slag, zowel thuis als onderweg! U hebt uw contactpersonen altijd bij de hand en u kunt direct communiceren met uw collega’s.

Dankzij de gedeelde agenda’s bent u altijd van alle afspraken op de hoogte en weet u wie zich waar bevindt. Indien gewenst kunt u toegang krijgen tot meerdere mailboxen, al dan niet de algemene postvakken met elkaar delen.

Het A&A Capacity systeem heeft beveiligingen tegen virussen, en het bevat een betrouwbaar back-up systeem om eventueel per ongeluk verwijderde bestanden te herstellen.

De systeembeheerders van A&A Capacity doen meer dan alleen computerbeheer. Wij bieden ook ondersteuning aan de mensen die de IT-omgeving dagelijks gebruiken.

Vrijblijvend systeembeheer advies

Wilt u meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend advies aan.
Wij zullen altijd eerst uitgebreid met u overleggen over uw wensen en mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is systeembeheer?

Systeembeheer is de praktijk van het controleren, onderhouden en beheren van computersystemen om ervoor te zorgen dat de beoogde werking naar behoren plaatsvindt en om problemen op te lossen wanneer er iets fout gaat.

Wat doet een systeembeheerder?

Systeembeheerders spelen een belangrijke rol in het efficiënt en veilig laten draaien van computersystemen. Systeembeheerders zijn verantwoordelijk voor het oplossen van problemen, upgrades en dagelijkse werkzaamheden en zorgen ervoor dat de technologische infrastructuur van hun organisatie blijft voldoen aan de behoeften van het bedrijf.

Welke kosten zijn er verbonden aan systeembeheer?

De kosten van systeembeheer zijn afhankelijk van de kenmerken en functies van uw IT-omgeving. Zo bepaalt u wat wenselijk en noodzakelijk is. Vaak tegen een vast tarief per maand.

Overige diensten:

Systeembeheer

Private & Public Cloud

Systeembeheer

Softwarerealisatie

Systeembeheer

IP-Telefonie (VoIP)

Systeembeheer

(Web)design & Marketing