Systeembeheer

Creëer een veilige werkomgeving

Systeembeheer, een veilige werkomgeving

Bent u op zoek naar een optimale werkplek, waarbij ICT u en uw organisatie op alle mogelijke manieren ondersteunt? Dan is systeembeheer van A&A Capacity de ideale uitkomst.

Wij willen ICT voor u zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Een systeem dat wij voor u installeren en onderhouden, staat dan ook garant voor functionaliteit, ondersteuning en kwaliteit.

Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar uw documenten, faxen en e-mail. U kunt overal aan de slag, zowel thuis als onderweg! U hebt uw contactpersonen altijd bij de hand en u kunt direct communiceren met uw collega’s. Dankzij de gedeelde agenda’s bent u altijd van alle afspraken op de hoogte en weet u wie zich waar bevindt. U krijgt er standaard een bedrijfsintranet bijgeleverd. Dit biedt u veel extra mogelijkheden.

Nieuwste technieken

Voor virussen is uiteraard geen plaats op een systeem van A&A Capacity en mocht er per ongeluk een keer een belangrijk bestand worden verwijderd, dan is dat dankzij het betrouwbare backup systeem altijd gemakkelijk terug te halen.

Wij zullen altijd eerst uitgebreid met u overleggen over uw wensen en mogelijkheden en u vervolgens een voorstel doen. Onze gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers gebruiken de allernieuwste Microsoft technologie om uw wensen te realiseren.

Onze overige ICT-oplossingen:

Vrijblijvend ICT-advies

Wilt u meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend advies aan.
Wij zullen altijd eerst uitgebreid met u overleggen over uw wensen en mogelijkheden.

Overige diensten:

Private & Public Cloud

Softwarerealisatie

IP-Telefonie (VoIP)

(Web)design & Marketing