Zakelijke internetverbinding

Een goed werkende ICT-infrastructuur begint bij een stabiele en snelle internetverbinding

Het belang van stabiel en snel internet

Dagelijks komen er steeds meer bedrijven en particulieren bij die, met hun IP (Internet Protocol) gebaseerde apparatuur en oplossingen deel willen nemen aan de digitale snelweg: het internet! Een stabiele en snelle internetverbinding is erg cruciaal voor een goed functionerende ICT-infrastructuur.

Verschillende internetoplossingen

De verbindingen zijn in te delen in twee groepen. Een internetverbinding voor particulieren en een zakelijke internetverbinding. Deze twee groepen worden op verschillende soorten infrastructuur aangeboden, te weten: x-DSL via de koperen draden, kabel via de coaxkabel, straal via de schotel en Glasvezelverbinding via de glasvezelkabel.

Internet voor zakelijke toepassingen

Voor uw zakelijke toepassingen zoals een server, computernetwerk, IP-telefonie (VoIP) of camerabeveiliging bieden wij, dankzij onze onafhankelijke marktpositie, een zakelijke internetverbinding op maat. Afhankelijk van de reeds aanwezige infrastructuur kunnen wij het volledige traject van aanleg van de bekabeling tot de levering en installatie van de verbinding inclusief een modem, router, firewall en switch voor uw verzorgen.

Optimale verbinding met hoge beschikbaarheid

Alle zakelijke verbindingen die wij voor uw bedrijf leveren worden door ons onderhouden en 24/7 gemonitord met als resultaat een optimale verbinding met hoge beschikbaarheid.

Onze overige ICT-oplossingen:

Vrijblijvend ICT-advies

Wilt u meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend advies aan.
Wij zullen altijd eerst uitgebreid met u overleggen over uw wensen en mogelijkheden.

Overige diensten:

Private & Public Cloud

Softwarerealisatie

IP-Telefonie (VoIP)

(Web)design & Marketing