Domeinregistratie & Webhosting

All-in-pakket voor al uw webhostingwensen

Hostingbedrijf regio Zaanstreek

Bij A&A Capacity kunt u terecht voor al uw hostingwensen. Ons all-in-pakket biedt back-up, ongelimiteerde hosting, domeinregistratie en -beveiliging.

Domeinregistratie

Omdat wij onze klanten optimaal van dienst willen zijn bieden wij het hele pakket aan, inclusief domeinregistratie en hosting . Lekker makkelijk. Domeinregistratie is het vastleggen van een domeinnaam (een internetadres) voor een bepaalde tijd.

Een internetadres aanvragen is makkelijk, maar er komt meer bij kijken. U zult namelijk uw website moeten laten hosten. Ook kunt u uw e-mailadres laten aanmaken die bij uw domeinnaam hoort. Of honderd e-maildressen. Geen probleem.

SSL-certificaat

Een SSL-certificaat ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en uw website via een versleutelde (veilige) verbinding verloopt. Zonder SSL-certificaat is de verbinding van een website niet beveiligd en kan informatie dus onderschept worden. A&A Capacity voorziet websites altijd van een SSL-certificaat. Voor de bezoeker is een veilige website te herkennen aan een slotje of de httpS-protocol voor de url in de adresbalk van de browser. Tevens krijgt uw website automatisch een hogere positie en ranking in Google.

Ruimte op internet

Een internetadres aanvragen is makkelijk, maar er komt meer bij kijken. U zult namelijk uw website moeten laten hosten. Ook kunt u het e-mailadres laten aanmaken dat overeenkomt met uw domeinnaam (bijvoorbeeld uwnaam@uwbedrijfsnaam.com). Ook het aanmaken van honderden e-mail adressen voor al uw personeel en afdelingen is geen enkel probleem.

Licentierecht

Het licentierecht dat u verkrijgt met domeinregistratie is overdraagbaar naar een andere partij. U kunt uw registratie eventueel verhuizen naar een andere hosting provider die tevens registrant is van uw extensie.

Onze overige ICT-oplossingen:

Vrijblijvend ICT-advies

Wilt u meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend advies aan.
Wij zullen altijd eerst uitgebreid met u overleggen over uw wensen en mogelijkheden.

Overige diensten:

Private & Public Cloud

Softwarerealisatie

IP-Telefonie (VoIP)

(Web)design & Marketing