Domeinregistratie & Hosting | A&A Capacity | Erkend ICT-bedrijf
Hosting

Domeinregistratie & Webhosting

All-in-pakket voor al uw webhostingwensen

Hostingbedrijf regio Zaanstreek

Bij A&A Capacity kunt u terecht voor al uw hostingwensen. Ons all-in-pakket biedt back-up, ongelimiteerde hosting, domeinregistratie en -beveiliging.


Domeinregistratie

Omdat wij onze klanten optimaal van dienst willen zijn bieden wij het hele pakket aan, inclusief domeinregistratie en hosting . Lekker makkelijk. Domeinregistratie is het vastleggen van een domeinnaam (een internetadres) voor een bepaalde tijd.

Een internetadres aanvragen is makkelijk, maar er komt meer bij kijken. U zult namelijk uw website moeten laten hosten. Ook kunt u uw e-mailadres laten aanmaken die bij uw domeinnaam hoort. Of honderd e-maildressen. Geen probleem.


SSL-certificaat

Een SSL-certificaat ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en uw website via een versleutelde (veilige) verbinding verloopt. Zonder SSL-certificaat is de verbinding van een website niet beveiligd en kan informatie dus onderschept worden. A&A Capacity voorziet websites altijd van een SSL-certificaat. Voor de bezoeker is een veilige website te herkennen aan een slotje of de httpS-protocol voor de url in de adresbalk van de browser. Tevens krijgt uw website automatisch een hogere positie en ranking in Google. 

Ruimte op internet

Een internetadres aanvragen is makkelijk, maar er komt meer bij kijken. U zult namelijk uw website moeten laten hosten. Ook kunt u het e-mailadres laten aanmaken dat overeenkomt met uw domeinnaam (bijvoorbeeld uwnaam@uwbedrijfsnaam.com). Ook het aanmaken van honderden e-mail adressen voor al uw personeel en afdelingen is geen enkel probleem.


Licentierecht

Het licentierecht dat u verkrijgt met domeinregistratie is overdraagbaar naar een andere partij. U kunt uw registratie eventueel verhuizen naar een andere hosting provider die tevens registrant is van uw extensie.


Hosting

Onze overige ICT-oplossingen:

Systeembeheer

Systeembeheer

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Back-up & Beveiliging

Back-up & Beveiliging

Hard- & Software

Hard- & Software


Detachering

Detachering 

ICT-specialisten

Monitoring

Monitoring


Zakelijke  internetverbinding

Zakelijke

internetverbinding

Onze overige (Web)design & Marketing diensten:

Logo en Huisstijl Ontwerp

Logo en Huisstijl ontwerp


Drukwerk en Promotiemateriaal

Drukwerk & 

Promotiemateriaal

Belettering en canvassen

Belettering en canvassen


Webdesign & CMS

Webdesign & CMS

SEO - Google Optimalisatie

SEO - Google Optimalisatie

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Ontwerpbureau in Noord-Holland & Zuid-Holland

Met veel aandacht voor combinatie van tekst en beeld zorgen wij voor sterke communicatiemiddelen die werken, of het nu om websites of printmateriaal gaat. Scherpe prijzen en hoogwaardige kwaliteit voor uw grafische werkzaamheden, daar staat design bedrijf A&A Capacity garant voor.

Overige diensten:

ICT-oplossingen

ICT-oplossingen

Private & Public Cloud

Private & Public Cloud

Software realisatie

Software realisatie

Telefonie

IP-Telefonie (VoIP)