Webdesign en CMS

Doeltreffend en overzichtelijk

Een nieuwe website laten bouwen?

Helderheid en structuur zijn de belangrijkste bouwstenen van gebruiksvriendelijkheid. A&A Capacity besteedt veel aandacht aan gebruiksgemak. Hierdoor worden de websites doeltreffend en overzichtelijk. Bij A&A Capacity kunt u uw website responsive laten bouwen. Zo schaalt deze automatisch mee met de grootte van uw mobiele telefoon en tablet.

Uw website zelf aanpassen (CMS)

Uw website of webshop maken wij in WordPress of in DNN (voorheen DotNetNuke). Met Content Management System (CMS) oftewel onderhoudsysteem van A&A Capacity wordt het veranderen en actueel houden van uw website erg eenvoudig. U kunt hiermee online de inhoud (teksten en foto’s) van uw website wijzigen en publiceren. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnieuws, product- of diensteninformatie, prijzen of speciale aanbiedingen.

A&A Capacity heeft een officieel NLGW-keurmerk

A&A Capacity is lid van NLGW (Nederlandse Geregistreerde Webdesigners). Een webdesigner die dit keurmerk draagt,

  • Levert volgens duidelijke eigen algemene voorwaarden;
  • Staat ingeschreven in het KvK handelsregister wat fiscaal aantrekkelijk kan zijn;
  • Werkt klantgericht en doelmatig aan het realiseren van moderne websites;
  • Heeft ruimschoots kennis in huis van vormgeving en techniek;
  • Geeft snel een helder en actueel advies.
    bron: NLGW

Eenvoud

U hoeft geen technische kennis te bezitten van ingewikkelde codes. Hierdoor kunnen de kosten van het onderhoud van uw website enorm dalen. Ook is het teruggrijpen naar eerdere versies van de pagina erg makkelijk. Een archivering van ooit gepubliceerde content is hierdoor dan ook mogelijk.
De vormgeving blijft in alle gevallen conform het vooraf bepaalde stramien en ook de structuur ligt min of meer vast. Door de eenvoud kunt u makkelijk meer mensen de verantwoordelijkheid geven voor het onderhoud van de website.

U ontvangt van ons een handleiding voor het gebruik van het CMS-systeem, zodat u eenvoudig zelf de content van de website kan wijzigen. Liever mondelinge uitleg? Een privé-cursus door één van onze specialisten is ook mogelijk.

A&A Capacity is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops voor kleine tot middelgrote bedrijven. Dankzij onze ervaring bieden wij aan al onze klanten een complete oplossing. U hoeft nergens meer aan te denken. Hebt u vragen of staat uw gewenste dienst/systeem hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

 

Backup en beveiliging

SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen de bezoeker en de server, zoals een webserver, mailserver, Exchange of FTP-server. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden.

A&A zorgt ervoor dat uw website goed beveiligd wordt. Websiteformulieren worden voorzien van Captcha zodat spam en andere ongewenste input wordt voorkomen. Bovendien zorgen wij ervoor dat alle contactformulieren voldoen aan de regelgeving van AVG. Daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt waardoor uw website altijd teruggezet kan worden. Uw website is bij A&A Capacity in goede handen!

Onze overige (Web)design- & Marketingdiensten:

Ontwerpbureau in Noord-Holland & Zuid-Holland

Met veel aandacht voor combinatie van tekst en beeld zorgen wij voor sterke communicatiemiddelen die werken, of het nu om websites of printmateriaal gaat. Scherpe prijzen en hoogwaardige kwaliteit voor uw grafische werkzaamheden, daar staat designbureau A&A Capacity garant voor.

Overige diensten:

ICT-oplossingen

Private & Public Cloud

Softwarerealisatie

IP-Telefonie (VoIP)