Webdesign en CMS | A&A Capacity | Webdesign - Grafisch Ontwerp - Marke
Webdesign en CMS

Webdesign en CMS

Doeltreffend en overzichtelijk

Een nieuwe website laten bouwen?

Helderheid en structuur zijn de belangrijkste bouwstenen van gebruiksvriendelijkheid. A&A Capacity besteedt veel aandacht aan gebruiksgemak. Hierdoor worden de websites doeltreffend en overzichtelijk. Bij A&A Capacity kunt u uw website responsive laten bouwen. Zo schaalt deze automatisch mee met de grootte van uw mobiele telefoon en tablet.


Responsive webdesign


Uw website zelf aanpassen (CMS)

Met Content Management System (CMS) oftewel onderhoudsysteem van A&A Capacity wordt het veranderen en actueel houden van uw website erg eenvoudig. U kunt hiermee online de inhoud (teksten en foto's) van uw website wijzigen en publiceren. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnieuws, product- of diensteninformatie, prijzen of speciale aanbiedingen.


Webdesign

Eenvoud

U hoeft geen technische kennis te bezitten van ingewikkelde codes. Hierdoor kunnen de kosten van het onderhoud van uw website enorm dalen. Ook is het teruggrijpen naar eerdere versies van de pagina erg makkelijk. Een archivering van ooit gepubliceerde content is hierdoor dan ook mogelijk.

De vormgeving blijft in alle gevallen conform het vooraf bepaalde stramien en ook de structuur ligt min of meer vast. Door de eenvoud kunt u makkelijk meer mensen de verantwoordelijkheid geven voor het onderhoud van de website.


A&A Capacity is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor kleine tot middelgrote bedrijven. Dankzij onze ervaring bieden wij aan al onze klanten een complete oplossing. U hoeft nergens meer aan te denken. Hebt u vragen of staat uw gewenste dienst/systeem hier niet bij? Neem dan contact met ons op.


CMS


Backup en beveiliging

SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen de bezoeker en de server, zoals een webserver, mailserver, Exchange of FTP-server. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden. A&A zorgt ervoor dat uw website goed beveiligd wordt. Daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt waardoor uw website altijd teruggezet kan worden. Uw website is bij A&A Capacity in goede handen!Onze overige (Web)design- & Marketingdiensten:

Logo en Huisstijl Ontwerp

Logo en Huisstijl ontwerp


Drukwerk en Promotiemateriaal

Drukwerk &

Promotiemateriaal

Belettering en canvassen

Belettering en canvassen


Domeinregistratie & Hosting

Domeinregistratie & Hosting

SEO - Google Optimalisatie

SEO - Google Optimalisatie

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Ontwerpbureau in Noord-Holland & Zuid-Holland

Met veel aandacht voor combinatie van tekst en beeld zorgen wij voor sterke communicatiemiddelen die werken, of het nu om websites of printmateriaal gaat. Scherpe prijzen en hoogwaardige kwaliteit voor uw grafische werkzaamheden, daar staat designbureau A&A Capacity garant voor.

Overige diensten:

ICT-oplossingen

ICT-oplossingen

Private & Public Cloud

Private & Public Cloud

Software realisatie

Softwarerealisatie

Telefonie

IP-telefonie (VoIP)