Betaalbare koopwoningen zaanstad

Betaalbare Koopwoningen Zaanstad

Betaalbare Koopwoningen Zaanstad (BKZ) is in 2005 in het leven geroepen om de verkoop van sociale koopwoningen te bevorderen. BKZ biedt mensen met een lager inkomen waarvan verwacht wordt dat het inkomen gaat stijgen de mogelijkheid om een woning te kopen. A&A Capacity houdt zich voor BKZ voornamelijk bezig met alles omtrent server- en systeembeheer en het leveren van hard- en software. Bijvoorbeeld computers, laptops en printers.

A&A Capacity heeft voor BKZ een terminal server geïnstalleerd. Omdat de medewerkers van BKZ regelmatig vanuit thuis of op een andere locatie werken zijn er remote werkplekken ingericht. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de terminal server die draait op een Hyper-V. De medewerkers kunnen nu ook op een andere locatie op het interne netwerk inloggen. Daarnaast beschikt BKZ ook over een applicatieserver, die draait op Linux. BKZ heeft een eigen softwarepakket. Via de infrastructuuroplossingen kan dus iedereen op zijn of haar manier werken.

Om de telefoniekosten te verlagen maakt BKZ gebruik van de VoIP-mogelijkheid. Middels de telefooncentrale is het eenvoudig om in en uitkomende gesprekken te registeren en bij te houden. Om ervoor te zorgen dat dit mogelijk was heeft A&A Capacity een internetverbinding aangelegd.

Naast alle IT-oplossingen houdt A&A Capacity zich ook bezig met het design op het gebied van de website. Daarbij komt ook de hosting van de website en domeinnaam kijken. Door de back-up on site kan eventueel verloren data gemakkelijk worden teruggezet. Hierdoor hoeft BKZ nooit bang te zijn om belangrijke data te verliezen. Uiteraard is A&A Capacity verantwoordelijk voor het onderhoud aan de server, telefonie en hardware.

Namens het team: “Betaalbare Koopwoningen Zaanstad is een nette klant waarbij niks onmogelijk is. De medewerkers zijn altijd vrolijk en ontzettend aardig.”

www.betaalbarekoopwoningen.nl