Page content

Windows 10 Updates

Windows 10 Updates

Standaard staat in Windows 10 de optie open om de gedownloade updates te delen met andere PC’s/Laptops middels peer-to-peer (P2P). Echter… op deze manier worden er netwerken met elkaar verbonden die dat echt niet willen, met alle mogelijke risico’s van dien.

Waarom deze optie standaard aanzetten, waardoor minder ervaren gebruikers zonder dat ze het weten een risico lopen? Om maar te zwijgen van de bandbreedte die kan worden gebruikt als meerder computers/laptops in het netwerk naar buiten toe beginnen te delen. Voor intern delen kan het weer wel handig zijn en externe bandbreedte schelen.

Uitzetten gaat via “Instellingen”, “Bijwerken en beveiliging”, “Geavanceerde opties”, “Kiezen op welke manier updates worden gedeeld”, waarna de button onder de alinea “Updates van meerdere locaties” op ‘Uit’ gezet kan worden.

Als A&A Capacity uw ICT-Omgeving beheert, dan hoeft u zich over dit soort zaken geen zorgen te maken. Ons team van professionals neemt het beheer op zich zonder dat u daar hinder van heeft, maar wat er wel voor zorgt voor een stabiele en veilige omgeving zonder problemen en/of vertragingen.

Comment Section

0 reacties op “Windows 10 Updates

Plaats een reactie


*