Stap in en ga mee in de wereld van Windows 10

Vanaf 29 juli 2015 is de nieuwste versie van het Microsoft Windows besturingssysteem beschikbaar: Windows 10!

In Windows 10 heeft Microsoft de beste features van Windows 7 en 8 samengebracht. De bekende en vertrouwde startknop in de menubalk is weer terug zodat iedereen er snel mee aan de slag kan.

Door de integratie van de Cloud oplossingen en functionaliteiten wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit, welk toestel u ook gebruikt!

Waarom upgraden naar Windows 10?

  1. Windows 10 is een stuk compacter dan zijn voorganger, Windows 8. Doordat het besturingssysteem veel efficiënter in elkaar steekt, loopt het soepeler, is er minder ‘overhead’ en vraagt het besturingssysteem ook veel minder van de hardware. Opstarttijden zijn een stuk ingekort, waardoor u met Windows 10 gemiddeld zo’n vijf seconden sneller aan de slag kunt.
  2. De vernieuwde en krachtige kern van Windows 10 biedt een betere integratie met de Cloud en PC, waardoor samenwerken een nieuwe dimensie krijgt.
  3. Overzichtelijker, veiliger en intuïtiever: Windows 10 voelt direct vertrouwd aan met het startmenu en uw persoonlijke apps. Dankzij de functies zoals Windows as a Service en in-place upgrade heeft Windows 10 uitgebreidere beheer mogelijkheden.
  4. Betaalbare en innovatieve toestellen: Windows 10 werkt op al uw Windows toestellen met universele apps zodat u mobieler en productiever kunt werken. Daarnaast opent het de weg naar nieuwe toepassingen voor 2-in-1, smartphones en de Microsoft HoloLens.
  5. Betere data- en privacybescherming voor iedereen: Windows 10 biedt Enterprise data protectie voor uw toestellen, privacy en gegevens.

* vraag de fabrikant van uw toestel naar de voorwaarden en beschikbaarheid van de upgrade.

A&A Capacity is een officiële partner van Microsoft en Windows 10 Check-In organisatie. Vanaf 29 juli 2015 zijn wij daarom ook te vinden in de location finder op windows.nl.

Wij zijn het aanspreekpunt voor al uw Windows 10 upgrade- en alle andere ICT-gerelateerde vraagstukken.

Voor meer info over Windows 10 zie neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Anderen bekeken ook

In de cloud met office-365
Office-365 is een combinatie van vertrouwde Microsoft Office toepassingen, functionaliteit, opslag en rekenkracht die altijd binnen handbereik is. Met Office-365 worden de werkprocessen geoptimaliseerd, communicatiemogelijkheden...
Ict trends 2015, wat betekent dit voor u?
De IT-markt staat alles behalve stil, 2014 was al een geweldig jaar voor de IT-branche. 2015 belooft een jaar te worden met verdere ontwikkelingen. Maar...
Lancering startup zaanstreek
Op 17 maart 2016 is het platform Startup Zaanstreek officieel van start gegaan. Geïnspireerd door de TV programma’s Dragons Den & Shark Tank, is het...