Werk met de nieuwste technieken

Voor ondernemers is één ding helder: Hoe beter de techniek en de applicaties die zij kunnen inzetten, hoe efficiënter ze kunnen werken om uiteindelijk hun klanten optimaal te kunnen bedienen. Standaard applicaties helpen daarbij in veel gevallen, maar speciaal voor de onderneming ontwikkelde maatwerksoftware is vaak effectiever en efficiënter, en soms zelfs onontbeerlijk.

Want niet één onderneming is hetzelfde. A&A Capacity weet dat, ziet dat en brengt graag alle specifieke wensen in kaart, om daarna een mooie maatoplossing te bouwen. Met de nieuwste technieken. En daar zoeken we nieuwe mensen voor. Om zo’n oplossing te ontwikkelen, heb je goede mensen met veel (technische) kennis nodig. Weten wat je van een applicatie wil is één ding, maar zo’n applicatie ontwikkelen en dat vervolgens onderhouden, dat is een tweede. Dat vereist specialisten, die de techniek kennen, die optimaal kunnen inzetten en die begrijpen wat onze klanten nodig hebben.

Ben jij ontwikkelaar of applicatiebeheerder? We hebben jou nodig!

Door de jaren heeft ons ontwikkelteam al veel verschillende maatwerkoplossingen voor onze klanten ontwikkeld: webapplicaties, apps voor tablet en mobiel en integratieoplossingen tussen verschillende complexe systemen. Uitdagingen waren er genoeg! Dat betekent natuurlijk niet dat we nu stil gaan zitten. Integendeel, we hebben nog heel veel plannen en willen onze klanten blijven ondersteunen en helpen met hun (digitale) wensen.
Daarom breiden we ons ontwikkelteam uit. We zijn hard op zoek naar mensen die graag met de nieuwste technieken willen werken, complexe klussen met beide handen willen aanpakken en samen met onze klanten de beste oplossingen kunnen ontwikkelen en onderhouden.

Allround ontwikkelaar

We zoeken junior, medior en senior ontwikkelaars die leergierig zijn, continu mee willen in alle nieuwe ontwikkelingen en van A tot Z bijdragen aan het ontwikkelproces; van de architectuur tot aan de database en de gebruiksvriendelijke interface. In plaats van alleen met de kleine stukjes bezig te zijn, houd je je dus met het geheel bezig en praat je over echt alles mee.

Applicatiebeheerder

Als we dan eenmaal een oplossing geboden hebben, moet die natuurlijk ook onderhouden worden. We zoeken ook daarvoor een specialist. Iemand die voor onze klanten een aanspreekpunt is voor alles wat met de applicaties te maken heeft, wensen van de klanten duidelijk overbrengt bij onze ontwikkelaars en ook weer goed terugkoppelt naar de klant, zodat we samen tot de beste oplossingen komen.
Onze klanten horen alleen met de beste technische oplossingen en applicaties te werken. A&A Capacity helpt daar graag bij. En daar hebben wij jou voor nodig. Kijk gerust op onze vacaturepagina om te zien wat wij bieden en neem contact op als je vragen hebt.

Anderen bekeken ook

In de cloud met office-365
Office-365 is een combinatie van vertrouwde Microsoft Office toepassingen, functionaliteit, opslag en rekenkracht die altijd binnen handbereik is. Met Office-365 worden de werkprocessen geoptimaliseerd, communicatiemogelijkheden...
Ict trends 2015, wat betekent dit voor u?
De IT-markt staat alles behalve stil, 2014 was al een geweldig jaar voor de IT-branche. 2015 belooft een jaar te worden met verdere ontwikkelingen. Maar...
Stap in en ga mee in de wereld van windows 10
Vanaf 29 juli 2015 is de nieuwste versie van het Microsoft Windows besturingssysteem beschikbaar: Windows 10! In Windows 10 heeft Microsoft de beste features van...