Voordelen van IP-telefonie (VoIP)

Ontdek het gemak van IP-telefonie (VoIP)

Het gemak van IP-telefonie (VoIP)

Het gemak van IP-telefonie (VoIP) zelf ervaren? Probeer het een week vrijblijvend uit. Wij geven u met plezier een demonstratie op uw kantoor. Neem contact op voor meer informatie!

Andere tools aansluiten via IP-telefonie (VoIP)

VoIP-telefonie biedt u een onschatbaar aantal voordelen op het gebied van bereikbaarheid. Daarnaast biedt het voor vele andere toepassingen bijzonder veel gemak. Zo kunt u uw alarmcentrale, pinautomaat of frankeermachine moeiteloos aansluiten op de IP-telefooncentrale. Direct, of via een adapter.

Altijd back-up

Daarnaast kan IP-Telefonie (VoIP) u de mogelijke zekerheid van een tweede internetlijn bieden. In principe kan IP-telefonie via uw gebruikelijke internetlijn worden geïnstalleerd. Echter, de keuze voor een aparte internetlijn biedt u het gemak van een back-up als uw primaire internetlijn om wat voor reden dan ook uitvalt.

Altijd bereikbaar

Kiest u toch voor een enkele internetlijn en ontstaan er problemen door een gebroken kabel in de weg, of andere storingen? Dan wordt de telefoonlijn tijdelijk naar uw mobiele telefoon doorgeschakeld. Hierdoor hoeft u dus geen belangrijke telefoontjes te missen. Uw organisatie blijft bereikbaar.

Weg met die fysieke telefooncentrale!

Die telefooncentrale? Die hangt niet meer bij u op kantoor. U bent met IP-telefonie verlost van zo’n onhandige kast met talloze draden en aansluitingen. Het centrale punt ligt nu bij de server die in de datacenter wordt gehost. Technisch onderhoud is daarbij inbegrepen, dus daar hebt u geen omkijken meer naar.

IP-telefonie (VoIP): het betere alternatief voor ISDN of traditionele telefooncentrale:

Hebt u nog een ISDN-lijn? Of een traditionele telefooncentrale? Dat kan allemaal stukken goedkoper en flexibeler. IP-telefonie is een uitstekend alternatief, waarmee u flink wat maandelijkse kosten kunt besparen. IP-telefonie biedt u een hogere mate aan flexibiliteit, doordat u uw lijnen moeiteloos kunt uitbreiden, zonder hier hoge kosten voor te moeten maken. Daarnaast kan IP-telefonie snel worden geleverd en geïnstalleerd, en is het vele malen geavanceerder door de uitgebreide opties.

Onbeperkt bellen tegen vaste lage kosten

Belt u veel naar vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland? Al vanaf €15,00 per toestel per maand kunt u hier onbeperkt naar bellen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge, onvoorspelbare rekeningen. Vraag naar de mogelijkheden en wij zullen u adviseren welke vorm of abonnement het beste bij u past.

Onze overige telefonie-oplossingen:

Geavanceerde en betrouwbare IP-telefonie voor uw bedrijf?

Bent u benieuwd naar de voordelen van IP-telefonie (VoIP) voor uw organisatie? Wij geven u met plezier een demonstratie op uw kantoor. Bovendien kunt u VoIP gratis gedurende een week uitproberen. Neem contact op voor meer informatie.

Overige diensten:

ICT-oplossingen

Private & Public Cloud

Softwarerealisatie

(Web)design & Marketing