IP-telefonie (VoIP) toestellen

Vast en mobiel

VoIP-toestellen: vast en mobiel

Hoe zit dat dan met mijn telefoontoestellen? Een terecht vraag die veel ondernemers stellen bij de aanschaf van IP-telefonie. Om verbinding te kunnen maken met de IP-telefooncentrale, hebt u IP-telefoontoestellen nodig. Dit kunnen zowel vaste als mobiele toestellen zijn. Wij kijken samen met u naar de beste toestellen voor uw communicatie en bereikbaarheid. In zeer uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om uw bestaande toestellen aan de IP-telefooncentrale te koppelen. Dit gebeurt door het plaatsen van een adapter tussen uw toestel en de centrale.

Headsets

U wilt uw telecommunicatie zo comfortabel mogelijk inrichten. Daar hoort goede hardware bij. Naast telefoontoestellen met uitgebreide functionaliteiten, zijn headsets dé oplossing om tijdens het telefoneren vrij te kunnen voortbewegen. De headset wordt bedraad of draadloos gekoppeld aan een telefoontoestel. Een headset vormt op deze manier onderdeel van een gezonde en ergonomische werkplek.

Geen adapter en stroomkabels met PoE Switch

Slechts één enkele draad hebt u nodig om uw toestel van verbinding én stroom te voorzien. Dat is mogelijk dankzij het plaatsen van een PoE (Power over Ethernet) switch. Een PoE switch is een schakelkast die de adapter en het stopcontact vervangt en meteen voorziet van verbinding met het netwerk.

Onze overige telefonie-oplossingen:

Geavanceerde en betrouwbare IP-telefonie voor uw bedrijf?

Bent u benieuwd naar de voordelen van IP-telefonie (VoIP) voor uw organisatie? Wij geven u met plezier een demonstratie op uw kantoor. Bovendien kunt u VoIP gratis gedurende een week uitproberen. Neem contact op voor meer informatie.

Overige diensten:

ICT-oplossingen

Private & Public Cloud

Softwarerealisatie

(Web)design & Marketing