IP-Telefonie (VoIP) software

Soft-phone voor eenvoudig internetbellen

Soft-phone voor eenvoudig internetbellen

Met de VoIP software, de Soft-Phone, ervaart u een nog grotere en flexibelere bereikbaarheid doordat u uw computer, iPad of smartphone kunt inzetten om een verbinding met de centrale te maken en zo met klanten, collega’s of andere relaties te bellen.

CTI applicatie voor een centraal telefoonboek

Een CTI-client software (Computer Telefonie Integratie) biedt u diverse functies, waaronder een uitgebreid centraal telefoonboek, dat bovendien onderverdeeld kan worden per afdeling. Hebt u al een bestand of programma met contacten? A&A Capacity kan u in bijna alle gevallen helpen om uw contacten te integreren.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Wanneer er een oproep binnenkomt en de beller in uw telefoonlijst staat, ziet u de naam en het telefoonnummer van degene die u belt. Daarnaast hebt u met deze software inzicht in wie van uw (externe) medewerkers bezet of beschikbaar zijn. Tevens kunt u direct bellen vanuit uw CRM of een internetpagina.

Onze overige telefonie-oplossingen:

Geavanceerde en betrouwbare IP-telefonie voor uw bedrijf?

Bent u benieuwd naar de voordelen van IP-telefonie (VoIP) voor uw organisatie? Wij geven u met plezier een demonstratie op uw kantoor. Bovendien kunt u VoIP gratis gedurende een week uitproberen. Neem contact op voor meer informatie.

Overige diensten:

ICT-oplossingen

Private & Public Cloud

Softwarerealisatie

(Web)design & Marketing