Ons ontwikkelconcept

Van idee tot optimaal product

Ons team van in-house Nederlandstalige medewerkers is volledig op elkaar ingewerkt en heeft vrijwel elke wens al eens succesvol gerealiseerd. Door deze ervaring zijn bewezen standaarden en een zeer efficiënte ontwikkelmethode tot stand gekomen.

U als klant schakelt direct met ons team en niet via een haperende skype verbinding naar een ontwikkelaar met een dubieus Engels accent. Wanneer de gelegenheid erom vraagt zijn wij ook zo bij u op locatie of bent u welkom in onze geavanceerde demonstratie- en presentatieruimte om uw ideeën verder uit te werken of de voortgang te bewonderen.

Uw wens doorloopt onze ontwikkelstraat van A tot Z, van idee tot kwalitatief geteste oplevering. Het begint met duidelijkheid en uitwerking van de wens wat verrassingen of teleurstellingen achteraf voorkomt. Hiervoor is een gedegen functioneel ontwerp essentieel. Het duidelijk vastleggen van een idee of wens in een gestructureerde vorm die voor iedereen duidelijk is, is een vak apart. Een gebied waar wij dan ook precies de juiste mensen voor in dienst hebben. Het is zelfs mogelijk door ons alleen een functioneel ontwerp te maken om dit vervolgens door een willekeurige andere partij uit te laten werken. Wanneer u al wel een uitgewerkt idee hebt en ons de opdracht gunt hebt u keuze uit een SCRUM, waterval of gecombineerde realisatievorm om al dan niet fixed-price tot een eindresultaat te komen.

Elke oplevering zal vooraf worden getest, waarbij veiligheid, bescherming van privacy, stabiliteit en gebruikersvriendelijkheid voorop staan. Indien van toepassing (bijvoorbeeld bij bepaalde web applicaties) zal de site ook worden getest op verschillende browsers. Hoe en wat we precies testen wordt u vooraf altijd duidelijk gemaakt. Het is zelfs mogelijk om alleen onze geavanceerde testdiensten af te nemen om uw bestaande product of dienst uitvoerig door te testen.

Wat wij voor u kunnen realiseren via onze ontwikkelstraat is enorm divers. Van websites tot web applicaties, van mobiele apps (zowel iOS, Android als Windows Phone) tot Windows applicaties en van (web) services tot BizTalk interfaces (ESB) en SQL oplossingen. Qua ontwikkeltechnieken beheersen wij o.a. (en vrijwel zo snel mogelijk tot de laatste versie van) Microsoft .NET, C#, MVC, DNN, Entity Framework, HTML, CSS, XML, JSON, Javascript, JQuery, Ninject, Angular.JS, Typescript, SQL, BizTalk, webservices (zowel REST als SOAP), SQL Server, MS Access, koppelingen met Office, Office-365, SharePoint, Peoplesoft, SAP, Snelstart, Afas, Exact en DigiPoort. Voor koppelingen met andere pakketten draaien wij onze hand niet om. We zien dat als uitdaging en kunnen dit tegen gereduceerde kosten oppakken omdat dit ook onze kennis zal vergroten.

Onze overige software diensten:

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend advies aan.
Wij zullen altijd eerst uitgebreid met u overleggen over uw wensen en mogelijkheden.

Overige diensten:

ICT-oplossingen

Private & Public Cloud

IP-Telefonie (VoIP)

(Web)design & Marketing