Applicatiebeheer

Wij staan achter de door ons ontwikkelde software

Wij staan achter de door ons ontwikkelde software. Een bug kan wel eens in de software voorkomen, maar bij ons is de eindgebruiker niet de eerste tester en wij doen er altijd alles aan om bugs zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Vaak is het echter zo dat de software zelf niet het probleem is maar dat er wel problemen ontstaan door externe factoren. Een bron of doel systeem ligt eruit, een netwerklocatie is niet beschikbaar, een Windows service is uitgevallen, een schijf is volgelopen, een gebruikersaccount is locked-out geraakt of heeft onbedoeld een ander wachtwoord gekregen, een gebruiker heeft een fout gemaakt, etc.

Onze applicaties worden voorzien van uitgebreide logging. Via het log zijn problemen precies te achterhalen en vaak te herstellen voordat iemand er last van krijgt. Het nadeel is dat logs vaak alleen maar ruimte opnemen op een systeem zonder dat iemand er nog naar om kijkt.

Bij A&A Capacity is echter actieve monitoring af te nemen. Wij beheren uw applicaties, systemen en integraties. Hiervoor hebben wij uitgebreide software beschikbaar die wij bij onze klanten die beheer afnemen installeren en configureren. Daarna zal elke fout die optreedt direct worden gecommuniceerd naar onze servicedesk die actie zal ondernemen voordat het probleem aan het licht komt of gaat escaleren.

Op deze manier wordt gegevenscorruptie voorkomen, blijven uw applicaties optimaal functioneren en is er ook periodiek een scan voor verbeteringen (doordat we bijvoorbeeld de performance van de applicaties en systemen continu monitoren komen mogelijke verbeteringen vaak naar voren). Daarbij blijft tijdens applicatiebeheer de kennis over uw applicatie binnen onze organisatie geborgd en zijn nieuwe wensen of wijzigingen snel te realiseren.

Onze overige software diensten:

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie? Vraag dan een vrijblijvend advies aan.
Wij zullen altijd eerst uitgebreid met u overleggen over uw wensen en mogelijkheden.

Overige diensten:

ICT-oplossingen

Private & Public Cloud

IP-Telefonie (VoIP)

(Web)design & Marketing