arrow_drop_up arrow_drop_down
7 februari 2017 

SSL-certificaat: Cruciale beveiliging voor uw website

Is uw website nog niet beveiligd met een SSL-certificaat? Wij vertellen je graag waarom dit belangrijk is om te doen. Google komt met een update, voor haar webbrowser Chrome die een nare melding zal tonen voor elke website die nog geen SSL-certificaat heeft.

In het kort zorgt een SSL-certificaat ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en uw website via een versleutelde (veilige) verbinding verloopt. Standaard is een verbinding niet beveiligd en kan informatie dus onderschept worden. Voor de bezoeker is uw veilige website te herkennen aan een slotje of de httpS-protocol voor de url in de adresbalk van de browser. Tevens geeft Google voorrang aan websites met een SSL Certificaat en dus krijgt uw website automatisch een hogere positie en ranking in Google.

Voor € 5,- per maand kan ook uw website worden voorzien van een SSL-certificaat. Bent u reeds klant bij A&A Capacity en wordt uw website en / of webshop bij ons gehost? Dan zijn de eenmalige installatiekosten voor onze rekening!

A&A Capacity adviseert u graag welk certificaat het meest geschikt is voor uw website. Neem een kijkje op https://www.gezondheidscentrumvoorschoten.nl/, een goed voorbeeld van een veilige website.

Wilt u uw website laten voorzien van een goede beveiliging en betere ranking in Google? Wij adviseren u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op via advies@aacapacity.nl.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies