Kun jij het ‘gisteren’ opgelost hebben?

We zijn gewend dat alles altijd werkt. Het bedrijfsleven is daar ook steeds meer op ingericht. Als het dan dus even niet werkt, verwachten we dat het probleem ‘gisteren’ opgelost is. Voor onze klanten doen we dat zoveel mogelijk, dankzij ons team van systeembeheerders. En daar hebben we jou voor nodig!

Inloggen op het bedrijfsnetwerk, e-mail versturen en ontvangen, documenten opstellen en uitprinten en in de pauze surfen naar je favoriete websites of sociale media: Techniek is zo vanzelfsprekend geworden in ons leven en ons werk, dat we er eigenlijk vrijwel niet bij nadenken met hoeveel systemen we te maken hebben. Dat doen we pas op het moment als de techniek ons in de steek laat. Het internet is heel traag, er komt bijvoorbeeld geen e-mail meer binnen en je merkt dat het toch wel heel lang duurt voordat dat A4-tje uit de printer komt rollen.

Helaas gebeuren dit soort dingen vaak op het moment dat je het niet kunt gebruiken. Als de eindklant zit te wachten op een bevestiging bijvoorbeeld, of vlak voor een belangrijke presentatie. Een storing bij onze klanten moet daarom altijd snel verholpen worden. Het liefst gisteren nog.

Systeembeheerders

Deze uitdaging ligt bij onze systeembeheerders. Als de nood aan de man is, zijn zij degenen die de helpende hand bieden. Natuurlijk is dat niet hun enige werk. Een systeembeheerder zorgt ook voor de uitrol van nieuwe netwerkomgevingen, het dagelijkse onderhoud van de systemen en apparatuur (zowel op afstand als op locatie) en zo’n voor beetje alles wat daar maar mee te maken heeft.

Om ervoor te zorgen dat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen blijven ondersteunen met deze taken, zijn we op zoek naar een nieuwe Senior Systeembeheerder/ Netwerkbeheerder die ons team kan versterken. Iemand die een storing inderdaad ‘gisteren’ kan verhelpen.

We zoeken iemand die graag breed wordt ingezet en het beheer van alle aspecten leuk vindt, van (remote) werkplekken, (virtuele) servers en de Cloud-platformen, tot aan multifunctionele printers en VoIP. Omdat je ook met storingen te maken krijgt, is flexibiliteit wel een must. Het ene moment kun je namelijk bezig zijn een nieuw netwerk te bouwen en het volgende moment zoek je uit waarom er geen e-mail meer binnenkomt.

Wil jij er samen met ons team voor zorgen dat de systemen van onze klanten goed beheerd worden en dat zij – als dat nodig is – ons kunnen inschakelen om een storing zo goed en zo snel mogelijk op te lossen? En bouw je net zo graag aan allerlei verschillende nieuwe ICT-systemen? Neem dan contact op en solliciteer.

Anderen bekeken ook

In de cloud met office-365
Office-365 is een combinatie van vertrouwde Microsoft Office toepassingen, functionaliteit, opslag en rekenkracht die altijd binnen handbereik is. Met Office-365 worden de werkprocessen geoptimaliseerd, communicatiemogelijkheden...
Ict trends 2015, wat betekent dit voor u?
De IT-markt staat alles behalve stil, 2014 was al een geweldig jaar voor de IT-branche. 2015 belooft een jaar te worden met verdere ontwikkelingen. Maar...
Stap in en ga mee in de wereld van windows 10
Vanaf 29 juli 2015 is de nieuwste versie van het Microsoft Windows besturingssysteem beschikbaar: Windows 10! In Windows 10 heeft Microsoft de beste features van...