ICT-dienstverlener A&A Capacity neemt Avendo IT over
7 september 2018 

ICT-dienstverlener A&A Capacity neemt Avendo IT over

Per 1 augustus is Avendo IT in Wormerveer overgenomen door plaatsgenoot
A&A Capacity. Een logische stap van deze ICT-dienstverlener, die daarmee het team niet alleen heeft uitgebreid, maar de klanten bovendien nog meer professionele capaciteit kan bieden op een zo breed mogelijk ICT-dienstenpakket. Door de overname zijn de klanten van Avendo IT eveneens verzekerd van een blijvend brede, snelle en flexibele ICT-dienstverlening.

A&A Capacity bestaat ruim vijftien jaar en heeft in die periode een gezonde groei doorgemaakt. Het bedrijf heeft de zomerperiode benut voor het aantrekken van nieuwe medewerkers en heeft branchegenoot Avendo IT overgenomen. Voor A&A Capacity betekent deze uitbreiding een nieuwe stap in het aanbieden van een zo breed mogelijk ICT-dienstenpakket en versteviging van de dienstverlening. Dat is een belangrijke voorwaarde voor groei, zegt algemeen directeur Ari Rafimanesh. “Voor A&A Capacity is groei niet een doel op zich. Dát we groeien, komt voort uit onze ambitie om onze klanten zo breed mogelijk te adviseren en ondersteunen. Daarom bieden we onze klanten alles op ICT-gebied onder één dak: van advies tot levering en van onderhoud tot ondersteuning voor hard- én software, computernetwerk, webdesign en marketing, VoIP-telefonie, security en cloud-oplossingen. Door de overname van Avendo IT en het aantrekken van nieuwe medewerkers hebben we nu meer ICT-specialisten in huis, zodat we ook snel en flexibel kunnen reageren op de vragen van nieuwe klanten.”

Voor Avendo IT geldt in feite hetzelfde, zegt Marvin Koren, technisch directeur van dit bedrijf. “Met A&A Capacity hebben we een partij gevonden die past bij het dna van Avendo IT. Samen met de ICT-consultants van A&A Capacity kunnen we onze klanten goed en snel blijven bedienen.”

Ari Rafimanesh voegt daar nog aan toe: “Wij horen vaak van onze klanten dat ze blij zijn met ons, omdat we snel reageren en goed adviseren. Met de overname van Avendo IT heeft A&A Capacity er een klantenpakket bij gekregen, dat ook gewend is aan goede en flexibele service. Samen kunnen we ons blijven onderscheiden met scherpe tarieven en een flexibele en persoonlijke klantbenadering.

Blogict
Door

Blogict

op 17 December 2018

Hey, Wat een mooie blog, Geweldig om te lezen. Bedankt!

Keesss
Door

Keesss

op 8 January 2019

Hele goede stap voor dit bedrijf!

Angelique
Door

Angelique

op 23 January 2019

Dank je wel voor het compliment Keess!

Sara
Door

Sara

op 9 January 2019

Hele slimme stap wat jullie ondernomen hebben!

Angelique
Door

Angelique

op 23 January 2019

Dat vinden wij ook :-). Dank je wel, Sara.

positieve energie
Ari
Door

Ari

op 13 September 2019

Dank voor de positieve reactie. Ook wij zijn nog altijd blij met deze stap die wij ruim een jaar terug hebben genomen :-).

Advertentie blogger
Ari
Door

Ari

op 13 September 2019

Fijn om te horen. Dankjewel!

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down