Wat kan onze helpdesk voor u betekenen?

IT wordt steeds complexer, daardoor wordt het steeds lastiger om problemen zelf op te lossen. A&A Capacity heeft daarom een team van professionals klaar staan om alle vragen te beantwoorden, problemen te voorkomen en waar nodig snel op te lossen. Hoe zij dit doen terwijl u op een andere locatie bent? Dit doen zij via de geavanceerde monitoringtools en middels hulp op afstand. In dit blogartikel leest u alles over onze helpdesk.

De technische helpdesk

De helpdesk van A&A Capacity behandelt alle vragen en storingen op het gebied van ICT. Het doel is om zodanig advies te geven dat de eenvoudige problemen middels dit advies kan worden opgelost. Mocht dit niet het geval zijn dan komt een ICT-specialist langs. Uiteraard is het ook mogelijk om met uw computer bij ons langs te komen.

Hulp op afstand

Via hulp op afstand kunnen de professionals gemakkelijk via het internet het scherm van de desbetreffende computer overnemen. Dit gaat niet zomaar want de toegang moet wel verleend worden door de eigenaar van de computer. De eigenaar kan ook altijd meekijken op het beeldscherm. Uiteraard is de verbinding beveiligd zodat geen onbevoegde personen uw persoonlijke gegevens kunnen bekijken. Al met al wordt er zo veel mogelijk aan gedaan om het vertrouwen zo hoog mogelijk te houden.

Bereikbaarheid

De helpdeskmedewerkers van A&A Capacity weten dat tijd cruciaal is. Zij streven er dan ook naar om je direct te woord te staan. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. De normen die zij hanteren is dat problemen per direct opgelost moeten worden zodat u zo snel mogelijk weer verder kunt. Bij A&A Capacity ervaart u geen lange wachttijden. Zij streven er naar om de complexe problemen zo snel mogelijk dan wel binnen twee werkdagen op te lossen. Indien dat door de complexiteit onmogelijk blijkt moet er binnen twee werkdagen aanzienlijk voortgang in het oplossen hiervan te zien zijn. A&A Capacity houdt u in de tussen tijd op de hoogte van de voortgang van uw storing en of aanvraag.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op: 075-6700521 of via info@aacapacity.nl

Anderen bekeken ook

Marketingcommunicatie onderzoek a&a capacity
Onlangs hebben wij een marketingcommunicatie onderzoek gehouden. De deelnemende respondenten waren steekproefsgewijs getrokken. Dit onderzoek is gehouden omdat wij onze diensten zo goed mogelijk willen...
Goed gevonden worden op google
Naast een mooie site is de vindbaarheid van uw site minstens zo belangrijk. Daarvoor heeft u immers een website laten maken, om goed gevonden te...