Goed gevonden worden op Google

Naast een mooie site is de vindbaarheid van uw site minstens zo belangrijk. Daarvoor heeft u immers een website laten maken, om goed gevonden te worden op Google.

Als uw website niet bij de hoogste dertig resultaten staat van een zoekmachine, is de kans klein dat uw website bezocht wordt. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zoekmachines

Via ons contactformulier kunt u eenvoudig voor uw eigen website de zoekmachine optimalisatie aanvragen. Na het invullen van het aanvraagformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Google Adwords

Hiermee betaalt u alleen als er op uw advertentie wordt geklikt en niet wanneer de advertentie alleen wordt weergegeven. Zo heeft u meer controle en er is zelfs een dagbudget in te stellen. Wij zetten de campagne op en stellen deze graag voor u in.

Anderen bekeken ook

Wat kan onze helpdesk voor u betekenen?

IT wordt steeds complexer, daardoor wordt het steeds lastiger om problemen zelf op te lossen. A&A Capacity heeft daarom een team van professionals klaar staan om alle vragen te beantwoorden, problemen te voorkomen en waar nodig snel op te lossen. Hoe zij dit doen terwijl u op een andere locatie bent? Dit doen zij via […]

...
Marketingcommunicatie onderzoek a&a capacity

Onlangs hebben wij een marketingcommunicatie onderzoek gehouden. De deelnemende respondenten waren steekproefsgewijs getrokken. Dit onderzoek is gehouden omdat wij onze diensten zo goed mogelijk willen aanpassen op de behoeften en wensen van de klant. Hieronder worden de meest relevante resultaten besproken. Automatiseringsdiensten De respondenten omschrijven onze automatiseringsdiensten als: “Alles wat wordt geautomatiseerd om kosten te […]

...