De complexiteit van digitale producten en diensten kan groot zijn. Door wie wordt u daarbij geholpen?

Het digitaal verwerken van gegevens heeft veel voordelen, maar er zijn ook veel valkuilen. En naarmate uw projecten groter en complexer worden, nemen de risico’s toe. Immers, des te groter het project, des te groter de gevolgen bij het falen van een systeem.
U zal daarom meer en meer tijd en aandacht besteden aan het voorkomen van fouten. Daarbij is een professionele projectaanpak en werken met partijen die ervaren zijn en alle details en risico’s kennen onontbeerlijk.

Hoe doet de overheid dat?

Logius verzorgt binnen onze overheid de digitale producten en diensten. Denk daarbij aan DigiD, DigiPoort, eHerkenning, E-Factureren en MijnOverheid.

Door de grootschaligheid van deze overheidssystemen zijn de gevolgen groot als er fouten optreden of de functionaliteit zou uitvallen. Daarom stelt de overheid hoge eisen aan haar samenwerkingspartners en werkt ze alleen samen met de beste partijen in de markt. A&A Capacity is er daarom trots op zo’n samenwerkingspartner te zijn; wij staan bij de overheid vermeld als intermediair voor deze diensten: https://www.logius.nl/ondersteuning/e-factureren-voor-leveranciers-via-digipoort/intermediair-of-softwareleverancier/

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als integratiespecialist weet A&A precies hoe uw bedrijfsprocessen naadloos kunnen integreren in welk ander geautomatiseerd systeem dan ook. Koppelingen bouwen zit ons in het bloed! Zo heeft A&A koppelingen gemaakt om ziekmeldingen naar het UWV automatisch te laten verlopen en gewerkt aan systemen om digitaal te kunnen factureren aan overheidsdiensten.

Wij integreren niet alleen met overheidsdiensten maar wij kunnen vrijwel alle handmatige acties automatiseren. Wij integreren webshops aan administratiepakketten als Exact en Snelstart, wij halen de juiste gegevens op uit de databases of plaatsen deze juist in SAP, D365, PeopleSoft of SalesForce. Wij werken met .NET, BizTalk, Azure en meer. Wij hosten de oplossingen voor u, of plaatsen deze op uw systemen. En we zorgen er met tools als Power BI voor dat u over de juiste managementrapportages beschikt in één overzichtelijk dashboard.

Wij gebruiken de nieuwste technieken, maar ook met het koppelen aan ‘Legacy’-systemen (oudere technieken) hebben wij veel ervaring.

Daagt u ons uit?

Wij durven u te beloven: geen uitdaging is ons te complex. Kom daarom hier eens een kop koffie halen, en laten we samen eens praten over uw wensen inzake koppelingen naar overheid, webservice of applicaties. Wij laten u graag zien hoe wij ingewikkelde kwesties terugbrengen naar goed te begrijpen en goed beheersbare onderdelen. En die onderdelen bouwen wij graag snel en efficiënt voor u. We zien uit naar uw uitdagingen!

Anderen bekeken ook

In de cloud met office-365
Office-365 is een combinatie van vertrouwde Microsoft Office toepassingen, functionaliteit, opslag en rekenkracht die altijd binnen handbereik is. Met Office-365 worden de werkprocessen geoptimaliseerd, communicatiemogelijkheden...
Ict trends 2015, wat betekent dit voor u?
De IT-markt staat alles behalve stil, 2014 was al een geweldig jaar voor de IT-branche. 2015 belooft een jaar te worden met verdere ontwikkelingen. Maar...
Stap in en ga mee in de wereld van windows 10
Vanaf 29 juli 2015 is de nieuwste versie van het Microsoft Windows besturingssysteem beschikbaar: Windows 10! In Windows 10 heeft Microsoft de beste features van...