Applicatiebeheerder

A&A Capacity is op zoek naar een gedreven Applicatiebeheerder die geen uitdaging uit de weg gaat

Deze vacature is al vervuld. Nieuwe reacties worden niet in behandeling genomen.


Jij beheert mooie systemen van onze klanten en je krijgt daarbij snel al veel verantwoording.


Je bent mede verantwoordelijk voor de software die wij bij onze klanten hebben opgeleverd, zoals tijdregistratiesystemen, een groot systeem voor de verwerking van statiegelden, koppelingen met (overheids)diensten, websites en systemen voor digitaal ondertekenen en elektronische authenticatie.

Veelal betreft het maatwerkoplossingen, waarvoor we je intern zullen opleiden.


Ga jij die eerstelijns support verzorgen?
Basiskennis van SQL, C#, HTML en CSS is daarbij wel een vereiste.

Je zal ook direct contact met onze klanten hebben en daarom ben je communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels. Je kunt wensen van de klanten overbrengen bij onze ontwikkelaars en ook weer goed terugkoppelen naar de klant.


Wat bieden wij?
Wij bieden je een leuke en flexibele werkplek bij een organisatie dat echt ALLES doet op het gebied van ICT; zie onze website om daarvan een indruk te krijgen. Je komt te werken bij een klein en flexibel ontwikkelteam dat desondanks dagelijks werkt aan de realisatie van grote, complexe softwareprojecten voor enterprise dus heel grote organisaties.


Er zijn volop mogelijkheden om verder door te groeien als ontwikkelaar waarbij je op termijn ook nieuwbouw en/of testwerk zal verrichten.


Krijg je er zin in? 

Wacht dan niet langer en stuur je CV en motivatie inclusief een salarisindicatie naar Patricia Bonnet: pz@aacapacity.nl.


Voor meer informatie over deze vacature kan je ook altijd even telefonisch contact opnemen met Arjan Pottjewijd via 075 6700 521. Wat ons betreft zijn de lijntjes kort en de drempels laag om elkaar beter te leren kennen, dus we horen heel graag van je en we vertellen je heel graag hoe leuk het werken is in ons team. Laat je snel van je horen?


arrow_drop_up arrow_drop_down