(Lead) software developers voor complexe opdrachten

Ontwikkelaars die zich nieuwe technologieën snel eigen maken

Ben je all-round software developer en neem je ook je eigen ontwikkeling serieus?

Voor onze enterprise klanten voert ons kleine ontwikkelteam de grootste opdrachten uit. Het echte ontwikkelen gaat voor ons verder dan een gewone website: wij bouwen complexe webapplicaties, mobile apps, webservices en systeemintegraties met o.a. SalesForce, Dynamics en Sharepoint.

Om onze klanten de beste oplossingen te kunnen bieden, oriënteren we ons constant op nieuwe technieken en maken we ons die zo snel mogelijk eigen. Momenteel hebben we voor de frontend bijvoorbeeld gekozen voor Angular, maar Microsoft Blazor is al in onderzoek en lijkt zeer veelbelovend. (Azure) cloud services worden steeds belangrijker. Een goede ontwikkelaar is voor ons dus iemand die zich nieuwe technologie snel eigen kan maken, al zijn we erg Microsoft-georiënteerd en zullen het .NET Framework en daarbinnen de C# programmeertaal voorlopig nog een zeer prominente plaats behouden.

Wat ga je doen?

We hebben geen toegewezen expertise. Er is niet iemand die alleen maar databases opzet en een ander die alleen maar met de backend bezig is. Uiteraard doet iedereen binnen het team waar hij of zij het beste in is en wat het meeste plezier en voldoening geeft. Wel verwachten we dat elke ontwikkelaar all-round kennis heeft (in elk geval C#, SQL, HTML, CSS, XML, JSon, Javascript), object-georiënteerd kan denken en verstand heeft van dependency injection. Door de inzet van DevOps is onze klant nauw betrokken bij de realisatie en hebben we prachtige tooling voor continuous delivery, continuous integration en (unit) tests ter beschikking.

Kom jij ons team versterken?

Voor ons ontwikkelteam zijn we op zoek naar een lead developer die het team kan aansturen, zelf in contact treedt met de klant en die zorgt voor een tijdige oplevering die boven verwachting voldoet (het handelsmerk van A&A Capacity!). Als lead developer doe je daarbij ook code reviews van collega’s (de pull requests) en rapporteer je aan het management.

Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar ontwikkelaars om ons ontwikkelteam uit te breiden. Er is zoveel vraag naar onze manier van werken en onze dienstverlening dat we binnen het team de luxe hebben te kunnen kiezen uit uitdagende projecten. Mocht je bepaalde kennis nog niet hebben, maar heb je wel de drive om je die kennis eigen te maken, dan doen wij er alles aan om je daarbij te ondersteunen.

We bieden je bovendien een gezellige, open en flexibele werksfeer met goed verzorgde lunches. Kom jij ons versterken en word je onderdeel van ons enthousiaste en gedreven team? We zitten op je te wachten, dus zet vandaag nog die stap en neem contact met ons op. Stuur gelijk jouw CV en motivatie incl. een salarisindicatie naar Patricia Bonnet: pz@aacapacity.nl. Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Arjan Pottjewijd via 075 6700 521.

We zien uit naar je reactie en we vertellen je graag snel meer over al onze leuke klussen en klanten. Tot gauw!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Meer weten over A&A Capacity?

Wil je meer weten over A&A Capacity en hoe wij hier te werk gaan?
Bekijk onze ‘Werken bij’ pagina!