Private Cloud

Uw eigen Cloud-omgeving

Een hostingoplossing op maat

Een werkomgeving in de Private Cloud wil zeggen dat u werkt met een Cloudplatform dat helemaal is afgestemd op uw eigen wensen. U werkt op afstand met een virtuele desktop die zich op de beveiligde server van ons datacenter bevindt. Het grootste verschil met Public Cloud is de mogelijkheid eigen softwarepakketten of maatsoftware toe te voegen aan de gebruikelijke Clouddiensten op uw eigen Cloud-server. De server is exclusief ingericht voor uw organisatie.

Flexibel en voordelig

Werken in de Private Cloud is schaalbaar waardoor u kosten bespaart.

  • Doordat u onbeperkt kunt opschalen en afschalen betaalt u alleen de capaciteit die u echt gebruikt (IaaS oftewel Infrastructure as a Service). Als u tijdelijk met minder werkplekken toe kunt, dan betaalt u alleen voor de werkplekken die in gebruik zijn.
  • Hebt u tijdelijk behoefte aan meer werkplekken of aan extra software, dan kunt u eenvoudig opschalen. U hoeft geen hardware aan te schaffen voor groei in de toekomst.
  • U betaalt een vast maandbedrag per werkplek waardoor uw kosten voorspelbaar zijn.
  • Uw gegevens staan in een datacenter in Nederland. Als het belangrijk is dat deze onder de wetgeving van Nederland vallen dan is de Private Cloud een verstandige keuze.
  • U hebt de mogelijkheid te kiezen voor een redundante oplossing, waarbij u zelfs bij volledige serveruitval gewoon verder kunt blijven werken op de back-up server. Dit geeft een hoge mate van betrouwbaarheid en continuïteit.

Uw data altijd veilig

Onze Clouddiensten draaien op onze eigen beveiligde server in het datacenter. Wij maken dagelijks back-ups van uw Cloud-opslag en we houden uw Cloud-infrastructuur up-to-date. U hebt geen omkijken meer naar het onderhoud van hardware. Uw data is veilig en uw medewerkers kunnen altijd aan het werk.

Alle Clouddiensten die u bij ons afneemt draaien in omgevingen die ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd zijn. De beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw data zijn hiermee gegarandeerd.

Onze overige Cloud-oplossingen

Private cloud

Office-365

Office-365 is een Cloudservice die wordt gehost door Microsoft. Office-365 kent een zeer uitgebreid assortiment van veelgebruikte applicaties. Microsoft Office-365 bestaat uit de vertrouwde Microsoft Office-programma’s, desktoptoepassingen, serverfunctionaliteiten en centrale opslag met geavanceerde beveiliging en back-updiensten.

Private cloud

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een Cloud computingplatform van Microsoft waarmee hun diensten zoals e-mail en zoekmachines en dergelijke via het internet te benaderen zijn of binnen de eigen bedrijfsomgeving.

Wilt u overstappen naar de Cloud?

A&A Capacity zorgt voor de volledige migratie. Wij houden rekening met uw openingstijden zodat u er zo min mogelijk hinder van ondervindt. Om te laten zien hoe efficiënt en gemakkelijk werken in de Cloud is, geven wij u graag een vrijblijvende demonstratie.

Overige diensten:

Private cloud

ICT-oplossingen

Private cloud

Softwarerealisatie

Private cloud

IP-Telefonie (VoIP)

Private cloud

(Web)design & Marketing